Welcome!

Welcome to the official BlackBerry Support Community Forums.

This is your resource to discuss support topics with your peers, and learn from each other.

inside custom component

BlackBerry® Link

Reply
New Member
Posts: 3
Registered: ‎07-24-2013
My Device: z10

blackberry link - not working - restore option

i had no problem linking my blackberry z10 to my win 7 laptop until tonight - i connected it by usb - the link fired up but it would not "see" the bb -

 

the only option it presents is to reset to factory defaults

 

what does this do - will i lose everyting in the phone and have to reset everything - email acct set up, contacts etc?

 

thanks for your help

Contributor
Posts: 12
Registered: ‎07-24-2013
My Device: Z10

Re: blackberry link - not working - restore option

Yes, if you do that, everything is gone, i do that 2 times!!!!
I have the same Problem!
New Member
Posts: 3
Registered: ‎07-24-2013
My Device: z10

Re: blackberry link - not working - restore option

thanks for the warning - has blackberry ever given a reason why this link fails and the whole phone needs to be restored?

Contributor
Posts: 12
Registered: ‎07-24-2013
My Device: Z10

Re: blackberry link - not working - restore option

NO, i test it now with an second PC and WIN 7 Home Prem. and it works ! My Company pc WIN7 prof. 64 doesn´t work. It loks for me that the reason is Microsoft!
I make a protocol file, but i don´t know were i have to send that file!

Sorry i think that´s not helpful

Best regards from Austria (middle of europe - we have no kangaroos in Austria!)
New Member
Posts: 3
Registered: ‎07-24-2013
My Device: z10

Re: blackberry link - not working - restore option

thanks, i may try it on a different machine mine is 64 bit win 7 ultimate