Welcome!

Welcome to the official BlackBerry Support Community Forums.

This is your resource to discuss support topics with your peers, and learn from each other.

inside custom component

BlackBerry® Pearl™

Reply
New Contributor
dedercm
Posts: 3
Registered: ‎11-20-2008
My Device: Not Specified
Accepted Solution

Predictive Text

Somehow I turned off my predictive text.  I have done this before but cannot figure out how to change it back again.  HELP?  Or as my phone would say...GELO?
Super Contributor
tamrock777
Posts: 257
Registered: ‎05-02-2008
My Device: BB 8530/ 5.0.0.734 OS
My Carrier: Verizon

Re: Predictive Text

Go to options > languages > input language > select whatever you desire.
~Tami~
Intellectuals solve problems; geniuses prevent them.
-- Albert Einstein
New Member
xposed
Posts: 1
Registered: ‎11-20-2008
My Device: Not Specified

Re: Predictive Text

I am having the same problem. Anyone know how to fix it?
Super Contributor
tamrock777
Posts: 257
Registered: ‎05-02-2008
My Device: BB 8530/ 5.0.0.734 OS
My Carrier: Verizon

Re: Predictive Text

Did you try what I suggested?
~Tami~
Intellectuals solve problems; geniuses prevent them.
-- Albert Einstein
Elite I
cathlabnurse
Posts: 6,269
Registered: ‎10-04-2008
My Device: STORM 9550 Verizon <><

Re: Predictive Text

Did you get your predictive text back?

 

:smileyhappy:

 

 


:smileyhappy: :smileyhappy: Nurse-Berry :smileyhappy: :smileyhappy:
_____________________________________________________________
Follow NurseBerry08 on Twitter
Contributor
Crackberry
Posts: 21
Registered: ‎09-30-2008
My Device: Blackberry Storm 9500

Re: Predictive Text

Suretype may actually be switched off.

 

To check this, go to Messages, then compose an Email.

Press the BB button to bring up the menu & if you can see "Enable Suretype" then suretype (predictive text) is switched off.

 

All you have to do is select "Enable suretype" and voila!

New Contributor
jimh538
Posts: 9
Registered: ‎11-28-2008
My Device: Not Specified

Re: Predictive Text

What BB do you have?
Super Contributor
tamrock777
Posts: 257
Registered: ‎05-02-2008
My Device: BB 8530/ 5.0.0.734 OS
My Carrier: Verizon

Re: Predictive Text

Crackberry, what you suggested is the bandaid fix. If you want it to stay in one input method without having to change it each time, you do that under options, language, input language. You will want English multitap.
~Tami~
Intellectuals solve problems; geniuses prevent them.
-- Albert Einstein
New Contributor
dedercm
Posts: 3
Registered: ‎11-20-2008
My Device: Not Specified

Re: Predictive Text

I did!  Thank you!
Forums Advisor III
lorriem1222
Posts: 1,267
Registered: ‎06-19-2008
My Device: AT&T BOLD OS 4.6.0.167

Re: Predictive Text

I'm glad you go it working. Can you kindly resolve this post? Thanks.
~Lorrie~ Master of All Things Blackberry!