Welcome!

Welcome to the official BlackBerry Support Community Forums.

This is your resource to discuss support topics with your peers, and learn from each other.

inside custom component

BlackBerry® PlayBook™

Reply
New Contributor
Terrierman415
Posts: 8
Registered: ‎03-05-2012
My Device: Bold 9900 - Playbook 64GB
My Carrier: O2

Re: Lost my clock

Have just completed a full data swipe and got my clocks back. All running sweetly now!

Please use plain text.
Contributor
piratec
Posts: 19
Registered: ‎02-20-2012
My Device: Playbook

Re: Lost my clock

What does data swipe mean?

Would you please show me how to do that?

Thanks!!

 

Please use plain text.
Developer
cas118
Posts: 862
Registered: ‎10-27-2010
My Device: Z30 / PlayBook 64GB
My Carrier: Virgin Mobile UK

Re: Lost my clock

It means you wipe all the data off your PlayBook and start again. Check this out:

http://crackberry.com/factory-reset-blackberry-playbook-also-fixes-bricked-devices

Follow me on Twitter1. If any post helps you please click the Like Button below the post(s) that helped you.
2. Please resolve your thread by marking the post "Solution?" which solved it for you!
Please use plain text.
Contributor
piratec
Posts: 19
Registered: ‎02-20-2012
My Device: Playbook

Re: Lost my clock

OH:No: that's the last thing for me to do. Emails won't be backuped with DM. I gotta set them all up again.......

Please use plain text.
Contributor
piratec
Posts: 19
Registered: ‎02-20-2012
My Device: Playbook

Re: Lost my clock

Actually I did that reset once recently. This clock issue goes just after that. So this could not be a total solution.:Oops:

Please use plain text.
New Contributor
Terrierman415
Posts: 8
Registered: ‎03-05-2012
My Device: Bold 9900 - Playbook 64GB
My Carrier: O2

Re: Lost my clock

[ Edited ]

24 hours on and my clocks are still running fine.  Data wipe and accompanying reboot obviously shows that the lost clock (syndrome) is something connected to the clock application failing to reboot during upgrade from OS 2.0 beta to OS 2.0 latest release.  Anyway that's my take and it's worked for me! :smileyhappy:))

Please use plain text.
Contributor
piratec
Posts: 19
Registered: ‎02-20-2012
My Device: Playbook

Re: Lost my clock

Good for you! But I upgraded from OS1.0. And this app works great initially when I upgraded to 2.0 firstly. I can't figure out what resulted inthis malfunction. 

Please use plain text.
New Developer
laclekim
Posts: 41
Registered: ‎02-11-2010
My Device: Bold 9000
My Carrier: AT&T

Re: Lost my clock

[ Edited ]

I should have searched before starting a new thread. I too have the same issue. Never before..http://www.youtube.com/watch?v=6T2Rfsn021o 

 

Same problem with cle

Please use plain text.
Contributor
piratec
Posts: 19
Registered: ‎02-20-2012
My Device: Playbook

Re: Lost my clock

Use security wipe on PB. Then upgrade it.

It works after this two steps.

Please use plain text.
Developer
cas118
Posts: 862
Registered: ‎10-27-2010
My Device: Z30 / PlayBook 64GB
My Carrier: Virgin Mobile UK

Re: Lost my clock

Not *quite* true.

I had my device wiped recently and now I have the problems. Clock was fine before.

Follow me on Twitter1. If any post helps you please click the Like Button below the post(s) that helped you.
2. Please resolve your thread by marking the post "Solution?" which solved it for you!
Please use plain text.