Welcome!

Welcome to the official BlackBerry Support Community Forums.

This is your resource to discuss support topics with your peers, and learn from each other.

inside custom component

BlackBerry® PlayBook™

Reply
New Contributor
Posts: 4
Registered: ‎05-13-2012
My Device: Playbook
My Carrier: Turkcell

Playbook Setup Problem

http://www.youtube.com/watch?v=YnzzgziRqDY
hi ; i can pass this step, so i cant use blackberry.

anyone can help me?

Contributor
Posts: 48
Registered: ‎02-02-2011
My Device: Z10 STL100-3 S/W 10.1.0.2006 Internet Explorer 10.0.9200.16618
My Carrier: T-Mobile

Re: Playbook Setup Problem

Did you update your s/w on BlackBerry Desktop to latest version, update your software on whatever your BlackBerry cell phone is you didn't list, and update the software on the PlayBook to 2.0 ?

 

After you do all that, then you have to download the BlackBerry Bridge from ap world to both devices and hit continue.  Then, you lift the BlackBerry up in the air hovering above the bar code in the PlayBook, and hit the scroll bar to snap the picture of it when you have it lined up.

 

It synchs right up.

 

Of course, you have to turn on Bluetooth.

 

Is this your question ?

 

Can you be a lot more specific ?

Give Thumbs-Up if helps you, or say Solution Accepted, or say Like.
New Contributor
Posts: 4
Registered: ‎05-13-2012
My Device: Playbook
My Carrier: Turkcell

Re: Playbook Setup Problem

i make hard reset and i setup blackberry desktop software, but nothing changed.
New Contributor
Posts: 4
Registered: ‎05-13-2012
My Device: Playbook
My Carrier: Turkcell

Re: Playbook Setup Problem

anyone can help?

Forums Veteran I
Posts: 2,359
Registered: ‎04-19-2011
My Device: Z10 & Playbook
My Carrier: Verizon Wireless

Re: Playbook Setup Problem

Instead of the video tell us what the issue I cannot see the video clearly.
Be a Shepard and not an iSheep.
Highlighted
New Contributor
Posts: 4
Registered: ‎05-13-2012
My Device: Playbook
My Carrier: Turkcell

Re: Playbook Setup Problem

i cant pass the tutorial screen.

 

so i cant complete setup.

 

please help me.