Welcome!

Welcome to the official BlackBerry Support Community Forums.

This is your resource to discuss support topics with your peers, and learn from each other.

inside custom component

BlackBerry® PlayBook™

Reply
New Member
Maccraig
Posts: 1
Registered: ‎04-04-2012
My Device: Playbook

error code "Couldn't resolve the host name"

I cannot access internet from tablet

WiFi shows connected

noticed this yesterday

 

any suggestions on how to fix error

Please use plain text.
Trusted Contributor
jecsc620
Posts: 152
Registered: ‎02-03-2012
My Device: curve 9330/Playbook

Re: error code "Couldn't resolve the host name"

Is it a public or private internet connection?

Are there other pieces of hardware connecting to the same network that you are using?

 

 

Please use plain text.
Forums Veteran I
aandras
Posts: 2,359
Registered: ‎04-19-2011
My Device: Z10 & Playbook

Re: error code "Couldn't resolve the host name"

Try rebooting the router.
Be a Shepard and not an iSheep.
Please use plain text.
New Contributor
awdgsx92
Posts: 4
Registered: ‎04-08-2012
My Device: Playbook and 9850 Torch

Re: error code "Couldn't resolve the host name"

I have the same issue. I have tried all kinds of stuff. Sometimes it works, sometimes it doesn't. It doesn't even want to bring up the Blackberry site. This thing has issues with Wifi no matter where I go. I even reloaded the OS and it didn't help.
Please use plain text.
Forums Veteran I
aandras
Posts: 2,359
Registered: ‎04-19-2011
My Device: Z10 & Playbook

Re: error code "Couldn't resolve the host name"

Did you unplug your router for 1 minute and plugging it back in. Report back the results.
Be a Shepard and not an iSheep.
Please use plain text.
New Contributor
awdgsx92
Posts: 4
Registered: ‎04-08-2012
My Device: Playbook and 9850 Torch

Re: error code "Couldn't resolve the host name"

Yes. Made no difference.
Please use plain text.
Forums Veteran I
aandras
Posts: 2,359
Registered: ‎04-19-2011
My Device: Z10 & Playbook

Re: error code "Couldn't resolve the host name"

Did you manually setup your wifi. Can not resolve host name usually means a problem with the dns. Which router are you using?
Be a Shepard and not an iSheep.
Please use plain text.
New Contributor
awdgsx92
Posts: 4
Registered: ‎04-08-2012
My Device: Playbook and 9850 Torch

Re: error code "Couldn't resolve the host name"

I did auto setup and manual. I have 2 routers. I know it won't connect to the netgear, so I Don't even try. The motorola is hit or miss.
Please use plain text.
Forums Veteran I
aandras
Posts: 2,359
Registered: ‎04-19-2011
My Device: Z10 & Playbook

Re: error code "Couldn't resolve the host name"

I use a netgear router with no problems. N900 dual band. Is your router a wireless. N.
Be a Shepard and not an iSheep.
Please use plain text.
New Contributor
awdgsx92
Posts: 4
Registered: ‎04-08-2012
My Device: Playbook and 9850 Torch

Re: error code "Couldn't resolve the host name"

G
Please use plain text.