Welcome!

Welcome to the official BlackBerry Support Community Forums.

This is your resource to discuss support topics with your peers, and learn from each other.

inside custom component

BlackBerry® Q5

Reply
Contributor
jimmychoose
Posts: 17
Registered: ‎09-17-2013
My Device: blackberry q5
My Carrier: orange

Q5 UMA

Does the Q5 have UMA? if not what is the best signal booster in the App store?

 

Thanks!

 

:Punk:

Please use plain text.
JSanders
Posts: 82,586
Likes: 22,628
Solutions: 5,826
Registered: ‎04-01-2008
My Device: Z30 • Z10 • Torch9850 • Playbook
My Carrier: Verizon

Re: Q5 UMA

Not sure, I don't think it does include UMA.

Signal booster apps pretty much don't do anything.




1. If any post helps you please click the Like Button below the post(s) that helped you.
2. Please resolve your thread by marking the post "Solution?" which solved it for you!
3. Install free BlackBerry Protect today for backups of contacts and data.
4. Guide to Unlocking your BlackBerry & Unlock Codes


Join our BBM Channels (Beta)
BlackBerry Support Forums Channel
PIN: C0001B7B4   Display/Scan Bar Code
Knowledge Base Updates
PIN: C0005A9AA   Display/Scan Bar Code
Please use plain text.
Contributor
jimmychoose
Posts: 17
Registered: ‎09-17-2013
My Device: blackberry q5
My Carrier: orange

Re: Q5 UMA

Do you know anything that can help boost the signal?
Please use plain text.
JSanders
Posts: 82,586
Likes: 22,628
Solutions: 5,826
Registered: ‎04-01-2008
My Device: Z30 • Z10 • Torch9850 • Playbook
My Carrier: Verizon

Re: Q5 UMA

What kind of poor signal are you getting?

 




1. If any post helps you please click the Like Button below the post(s) that helped you.
2. Please resolve your thread by marking the post "Solution?" which solved it for you!
3. Install free BlackBerry Protect today for backups of contacts and data.
4. Guide to Unlocking your BlackBerry & Unlock Codes


Join our BBM Channels (Beta)
BlackBerry Support Forums Channel
PIN: C0001B7B4   Display/Scan Bar Code
Knowledge Base Updates
PIN: C0005A9AA   Display/Scan Bar Code
Please use plain text.
Contributor
jimmychoose
Posts: 17
Registered: ‎09-17-2013
My Device: blackberry q5
My Carrier: orange

Re: Q5 UMA

its always been bad reception in the office but i have always used UMA to get a better one, its 1 or less bars to be honest. It is on Orange.

 

Thanks

Please use plain text.
JSanders
Posts: 82,586
Likes: 22,628
Solutions: 5,826
Registered: ‎04-01-2008
My Device: Z30 • Z10 • Torch9850 • Playbook
My Carrier: Verizon

Re: Q5 UMA

Let me have a friend who is more familar with UMA look at this.




1. If any post helps you please click the Like Button below the post(s) that helped you.
2. Please resolve your thread by marking the post "Solution?" which solved it for you!
3. Install free BlackBerry Protect today for backups of contacts and data.
4. Guide to Unlocking your BlackBerry & Unlock Codes


Join our BBM Channels (Beta)
BlackBerry Support Forums Channel
PIN: C0001B7B4   Display/Scan Bar Code
Knowledge Base Updates
PIN: C0005A9AA   Display/Scan Bar Code
Please use plain text.
Contributor
jimmychoose
Posts: 17
Registered: ‎09-17-2013
My Device: blackberry q5
My Carrier: orange

Re: Q5 UMA

Thank you very muchly!
Please use plain text.
Guru I
John_Clark
Posts: 14,620
Registered: ‎04-01-2008
My Device: BlackBerry Z30, Z10 and Q10 w/OS 10.2.1.3247; PlayBook w/OS 2.1.0.1917
My Carrier: at&t

Re: Q5 UMA

I'm not sure where Orange j's with the process but TMobile US just released wifi calling on the Z10 and Q10. It is the same as UMA with the exception that it doesn't hand off calla back and forth between wifi and cellular. You'd need to check with Orange and see if they are supporting wifi calling on the Q10.
--------------------------------------------------------------------------------
1. Please thank those who help you by clicking the "Like" button at the bottom of the post that helped you.
2. If your issue has been solved, please resolve it by marking the post "Solution?" which solved it for you!
Please use plain text.