Welcome!

Welcome to the official BlackBerry Support Community Forums.

This is your resource to discuss support topics with your peers, and learn from each other.

inside custom component

BlackBerry® Storm™

Reply
New Contributor
californiastorm
Posts: 4
Registered: ‎02-05-2009
My Device: Not Specified

Re: How fast is your Storms Browser???

pulling 252 in California...SLOW!!!
Please use plain text.
New Contributor
marquisdeswede
Posts: 9
Registered: ‎01-30-2009
My Device: Storm

Re: How fast is your Storms Browser???

All I get is:

 

"sorry, requires

javascriptManual test with

2mb image - about -

dslreports.com/speedtest"

 

Have tried enabling JavaScript support in browser options, but nothing changes...

Please use plain text.
Regular Contributor
Storm9530
Posts: 70
Registered: ‎01-06-2009
My Device: Not Specified

Re: How fast is your Storms Browser???


marquisdeswede wrote:

All I get is:

 

"sorry, requires

javascriptManual test with

2mb image - about -

dslreports.com/speedtest"

 

Have tried enabling JavaScript support in browser options, but nothing changes...


 

Open your Browser/BB button/Options/Browser Configuration.  Select Support JavaScript/BB button/Save Options.  Close your Browser and then reopen.
Please use plain text.
Contributor
darsea
Posts: 24
Registered: ‎12-19-2008
My Device: Not Specified

Re: How fast is your Storms Browser???

[ Edited ]

All I get is dsr.net website? Looks like ads???

Ok this time I typed it in correctly, I think. But still don't get any options for 3G. I guess I need remedial help!!

 

I just can't get to it on the Storm! My computer shows me what the site looks like but the Storm browser goes somewhere else...


Message Edited by darsea on 02-06-2009 01:43 PM
Please use plain text.
Contributor
uchenna
Posts: 35
Registered: ‎06-18-2008
My Device: Not Specified

Re: How fast is your Storms Browser???

Wrong question! You mean how slow is your browser!
Please use plain text.
New Contributor
marquisdeswede
Posts: 9
Registered: ‎01-30-2009
My Device: Storm

Re: How fast is your Storms Browser???

Worked like a charm, thanks.  Btw, turns out you have to clear the browser cache too.
Please use plain text.
New Contributor
marquisdeswede
Posts: 9
Registered: ‎01-30-2009
My Device: Storm

Re: How fast is your Storms Browser???

200 kbps for me.  At work in the Century City area in LA.

Please use plain text.
Contributor
darsea
Posts: 24
Registered: ‎12-19-2008
My Device: Not Specified

Re: How fast is your Storms Browser???

Please, what am I doing wrong? I type in the correct (this time) address with and without the www. and I always go to dSIR.net which only offers "related Searches" and "Inquire about this domain". I've used BB browser, IE browser, FF browser. Any suggestions?
Please use plain text.
Elite I
Krypto
Posts: 6,657
Registered: ‎01-14-2009
My Device: BlackBerry Z10

Re: How fast is your Storms Browser???

K, just to double check, are you entering i.dsir.net/tinyspeedtest.html?  If so, that's the problem... the i in dslr is actually a L.  So, try I.DSLR.NET/TINYSPEEDTEST.HTML (although don't bother capitalizing the letters).

 

I hope that works now!  (And if you've already been doing that, sorry, I don't know what the problem is.)


If you want to thank someone for their comment, do so by clicking the Thumbs Up icon.

If your issue is resolved, don't forget to click the Solution button on the resolution!

Please use plain text.
Elite I
Krypto
Posts: 6,657
Registered: ‎01-14-2009
My Device: BlackBerry Z10

Re: How fast is your Storms Browser???

I actually just redid mine (this time using the BB browser and after clearing the memory cache, cookies and push data) and got 576kbps (in British Columbia).  Not too shabby!

If you want to thank someone for their comment, do so by clicking the Thumbs Up icon.

If your issue is resolved, don't forget to click the Solution button on the resolution!

Please use plain text.