Welcome!

Welcome to the official BlackBerry Support Community Forums.

This is your resource to discuss support topics with your peers, and learn from each other.

inside custom component

BlackBerry® Storm™

Reply
New Contributor
Posts: 3
Registered: ‎01-08-2009
My Device: Not Specified

How to remove the mute button from the call screen???

Thanks to anyone that knows how to remove the mute button from the call screen.

 

 

Guru I
Posts: 16,194
Registered: ‎07-23-2008
My Device: Torch 9850/ Playbook
My Carrier: VerizonWireless

Re: How to remove the mute button from the call screen???

[ Edited ]

Hi and welcome to the forums!

 

There is not a way to disable the mute button or move it.

I would suggest trying this FREE application, multiple users including

myself have found this very helpful.

Basically it locks the screen on a telephone call.

It has a slide release on the screen to unlock with a swipe of your finger.

This will keep you from muting, hanging up, etc. accidentally on calls.

Thanks,

 

Bifocals


Thanks to Mike Walker  for bringing it to the forums!

http://www.cellavant.com/TalkLock/

Message Edited by Bifocals on 01-07-2009 11:58 PM
Click Accept as Solution for posts that have solved your issue(s)!
Be sure to click Like! for those who have helped you.

Install BlackBerry Protect it's a free application designed to help find your lost BlackBerry smartphone, and keep the information on it secure.

Follow Bifocals on Twitter

New Contributor
Posts: 3
Registered: ‎01-08-2009
My Device: Not Specified

Re: How to remove the mute button from the call screen???

Thanks man

 

I will give it a go and see if that will do it for me and a few of users that are having this "problem"

New Contributor
Posts: 3
Registered: ‎01-08-2009
My Device: Not Specified

Re: How to remove the mute button from the call screen???

Are IT policy doesnt allow us to use third party apps,... such as that one

 

DOH

 

more ideas? 

Forums Advisor I
Posts: 595
Registered: ‎11-29-2008
My Device: Storm2 (9550)

Re: How to remove the mute button from the call screen???

I would see if you can get permission to use TalkLock from the IT dept.  It's rather innocuous and as far as I can tell would pose no security risks.
New Contributor
Posts: 9
Registered: ‎12-29-2008
My Device: Not Specified

Re: How to remove the mute button from the call screen???

Talklock has been verified by many sites as having serious memory leak bugs, I had it installed for 4 days and that being the ONLY app installed would cause my sys mem to loose 20mb in 8hrs... If you don't mind a battery pull and a 10 min reboot every 8hrs then talklock is for you.

 

user beware

 

Guru I
Posts: 16,194
Registered: ‎07-23-2008
My Device: Torch 9850/ Playbook
My Carrier: VerizonWireless

Re: How to remove the mute button from the call screen???

Hi Arcnsparks and welcome to the forums!

 

I had not heard of the memory leak situation that your referred to.

Please post the links to the sites you have seen this on, so we

can read about the situation as well.

Thanks,

 

Bifocals

Click Accept as Solution for posts that have solved your issue(s)!
Be sure to click Like! for those who have helped you.

Install BlackBerry Protect it's a free application designed to help find your lost BlackBerry smartphone, and keep the information on it secure.

Follow Bifocals on Twitter

New Contributor
Posts: 9
Registered: ‎12-29-2008
My Device: Not Specified

Re: How to remove the mute button from the call screen???

Sorry about that actually ment to include them on the orig post!

 

http://forums.crackberry.com/f134/talklock-has-huge-memory-leak-121374/index6.html

 

and then just so i'm not posting an idea killer without a proper solution

 

http://forums.crackberry.com/f134/new-application-stormlock-130372/

 

Costs 1.95 but sometimes it feels good to pay for clean code...

Trusted Contributor
Posts: 220
Registered: ‎11-23-2008
My Device: Storm

Re: How to remove the mute button from the call screen???

The first version of Talklock for the Storm did have a memory leak issue.

 

They fixed it about 2 or 3 weeks ago and it works like a CHAMP now.

 

If there's an IT acceptance issue, have them research it, this is a great little app, it's free and it works...