Welcome!

Welcome to the official BlackBerry Support Community Forums.

This is your resource to discuss support topics with your peers, and learn from each other.

inside custom component

BlackBerry® Storm™

Reply
New Contributor
Phillip
Posts: 8
Registered: ‎06-18-2009
My Device: Not Specified
Accepted Solution

east asia software

I need help to install East Asia language on my vodofone from Germnay which is unlocked. i have download the software but still cannot see Chinese support on the applicationsoftware update. do i need to unistall or what please help
Developer
Posts: 5,339
Registered: ‎09-20-2008
My Device: ***
My Carrier: ***

Re: east asia software

Connect your device via USB-cable to the computer.

 

Launch Internet Explorer

 

Open this address: http://na.blackberry.com/eng/services/devices/

 

Click on "Update Now"  button.

 

A popup will be displayed.

 

Navigate the list of available options into this popup.

 

Is there the necessary language listed ?

New Contributor
Phillip
Posts: 8
Registered: ‎06-18-2009
My Device: Not Specified

Re: east asia software

Hello

this did not work - I am sorry I did not explain more details for my request. I have a Storm device I purchased in Germany which is unlocked but has Vodafone software on it which has no option for East Asia language. I have downloaded the device update software version 4.7.0.141 platform 4.0.0.174 but still no option for east Asian languages. my friend has a storm from HK which has the support on the device so I downloaded the software from Smartone web site but cannot find a way to delete my old software and reload this software. any link or help you can provide is much appreciate.

 

cheers

Phillip

Developer
Posts: 5,339
Registered: ‎09-20-2008
My Device: ***
My Carrier: ***

Re: east asia software

It is possible to install device software from another wireless operator but for your device model.

 

Check this link for more info: http://tinyurl.com/y8qs5s 

New Contributor
Phillip
Posts: 8
Registered: ‎06-18-2009
My Device: Not Specified

Re: east asia software

    this is what is in C:\Program Files\Common Files\Research In Motion\AppLoader\VENDOR.XML <vendorsrc version="0.0.0.0" />

 

what do I do to change the OS so I can load OS from Smartone from HK tjhat I downloaded

New Contributor
Phillip
Posts: 8
Registered: ‎06-18-2009
My Device: Not Specified

Re: east asia software

second request

 

this is what is in C:\Program Files\Common Files\Research In Motion\AppLoader\VENDOR.XML <vendorsrc version="0.0.0.0" />

 

what do I do to change the OS so I can load OS from Smartone from HK tjhat I downloaded

Visitor
gautamsaha75
Posts: 1
Registered: ‎02-13-2014
My Device: blackberry carve 8520

Re: east asia software