Welcome!

Welcome to the official BlackBerry Support Community Forums.

This is your resource to discuss support topics with your peers, and learn from each other.

inside custom component

BlackBerry® Torch™

Reply
Contributor
alvin86ers
Posts: 10
Registered: ‎04-12-2012
My Carrier: Globe Telecom (prepaid)
Accepted Solution

APP ERROR 200

my phone just automatically restarted, then it gives the message on the screen app error 200 on a plain white screen, if i choose reset, its just giving the same error

Please use plain text.
Developer
moniko17
Posts: 216
Registered: ‎08-23-2012
My Carrier: Axis

Re: APP ERROR 200

try to upgrade your bb os..
Please use plain text.
Elite II
prince2012
Posts: 7,958
Registered: ‎06-01-2012
My Carrier: BSNL

Re: APP ERROR 200

 


alvin86ers wrote : 

 

my phone just automatically restarted, then it gives the message on the screen app error 200 on a plain white screen, if i choose reset, its just giving the same error

 


 

Hi alvin86ers

 

Welcome 

 

To resolve your issue please try a Battery Pull Restart and if problem persist  take a clean reload of your device OS , Have a look :

 

KB11320 : How to perform a clean reload of the BlackBerry Device software using BlackBerry desktop software for windows

 

 

Please try it and let us know.

 

 

Prince

_______________________________________________________________________

 

Click " Like " if you want to Thank someone.

If Problem Resolves mark the post(s) as " Solution ", so that other can make use of it.

___________________________________________________________________________

Click " Like " if you want to Thank someone.
If Problem Resolves mark the post(s) as " Solution ", so that other can make use of it.
Please use plain text.
Contributor
alvin86ers
Posts: 10
Registered: ‎04-12-2012
My Carrier: Globe Telecom (prepaid)

Re: APP ERROR 200

thanks for the help, my phone is now working fine and OS 7.1 has been installed ^_^ it also helps me to log back in to my blackberry id account ^_^
Please use plain text.
Elite II
prince2012
Posts: 7,958
Registered: ‎06-01-2012
My Carrier: BSNL

Re: APP ERROR 200

 

Hi alvin86ers

 

 

                         You are Welcome.. Its nice that your problem has been Solved and also your device is now running on 7.1.:smileyhappy:

 

 

 

 

 

Prince

 

________________________________________________________________________

 

Click " Like " if you want to Thank someone.

If Problem Resolves mark the post(s) as " Solution ", so that other can make use of it.

 

___________________________________________________________________________

Click " Like " if you want to Thank someone.
If Problem Resolves mark the post(s) as " Solution ", so that other can make use of it.
Please use plain text.
Contributor
Popoy09
Posts: 23
Registered: ‎12-18-2012
My Carrier: Globe

Re: APP ERROR 200

This also happen to me, I have my BB 9220 and i'm having the same problem, but when i try to follow the steps, i can't find the "View other updates" thing? What should i do?
Please use plain text.
Elite II
prince2012
Posts: 7,958
Registered: ‎06-01-2012
My Carrier: BSNL

Re: APP ERROR 200


Popoy09 wrote:
This also happen to me, I have my BB 9220 and i'm having the same problem, but when i try to follow the steps, i can't find the "View other updates" thing? What should i do?

Hi Popoy09

 

Welcome to BlackBerry Support Forums

 

When you try this method using BlackBerry Desktop Software, Is your PC connected to Internet ? If it is and still desktop software does not allow or show other version then you can try Loader .exe to preform a clean reload.Please check this Knowledge Base for further Instructions :

 

KB29847 : BlackBerry Desktop Software is not required to perform a clean reload of the BlackBerry Smartphone.

 

Please try it again .

___________________________________________________________________________

Click " Like " if you want to Thank someone.
If Problem Resolves mark the post(s) as " Solution ", so that other can make use of it.
Please use plain text.
New Member
ellz27
Posts: 1
Registered: ‎04-18-2013
My Carrier: 447856948127

Re: APP ERROR 200

for 2 hours now i have been getting the white screen with 'app error 200' i have done everything that it keeps telling me to do on here and yet nothing is working,

Please use plain text.
Elite II
prince2012
Posts: 7,958
Registered: ‎06-01-2012
My Carrier: BSNL

Re: APP ERROR 200


ellz27 wrote:

for 2 hours now i have been getting the white screen with 'app error 200' i have done everything that it keeps telling me to do on here and yet nothing is working,


Hello ellz27

 

Welcome to BlackBerry Support Forums

 

Can you share what happen when you try the above KB , is it not allowing you to reload your device software ?

 

 

let us know.

___________________________________________________________________________

Click " Like " if you want to Thank someone.
If Problem Resolves mark the post(s) as " Solution ", so that other can make use of it.
Please use plain text.
New Contributor
semhart
Posts: 2
Registered: ‎05-08-2013
My Carrier: at&t

Re: APP ERROR 200

Please help!! I have a Torch 9810 - my phone will not work - app error 200 reset is showing. I have tried a soft reset and was not succesfull,  also removed the battery (numerous times)...when I connect to desktop manager my computer wouldn't  recognize that I was connected. after so many tires i finally got this message...

There was an error updating your software

"A connection to the device could not be established. Please ensure that the device is properly connected to the cradle or USB cable, and that the cradle or USB cable is connected securely to your computer. Also ensure that the device has completed any startup operations. Then run the Application Loader Wizard again.

 

Please help...this is an important phone that keeps me connected with my kids, their school and doctors!

Thanks so much in advance!

Please use plain text.