Welcome!

Welcome to the official BlackBerry Support Community Forums.

This is your resource to discuss support topics with your peers, and learn from each other.

inside custom component

BlackBerry® Torch™

Reply
New Contributor
Challenger71
Posts: 7
Registered: ‎02-16-2013
My Device: Torch 9860
My Carrier: ATT

Youtube videos stopped playing on my 9860

Over the last two days (after 14 months of no problems)  it appears that videos on Youtube won't downoad or play.  I can still go to Youtube, browse and select videos but the play button appears dead and the in motion "loading" icon doesn't display.   Have tried clearlng cache and doing a hard reboot neither of which has solved the problem.  Any suggestions?  Going through some serious withdrawl symptoms.

 

Please use plain text.
Contributor
BrandonLegere0623
Posts: 14
Registered: ‎11-12-2009
My Device: Z10
My Carrier: Rogers Wireless

Re: Youtube videos stopped playing on my 9860

I am also having the same issue with the youtube mobile website
Please use plain text.
Contributor
BrandonLegere0623
Posts: 14
Registered: ‎11-12-2009
My Device: Z10
My Carrier: Rogers Wireless

Re: Youtube videos stopped playing on my 9860

Challenger71what bbos version are you using? (go to options, click device, then click about device versions and look at the third line down, should start with "7.1 bundle ...)
Please use plain text.
New Contributor
Challenger71
Posts: 7
Registered: ‎02-16-2013
My Device: Torch 9860
My Carrier: ATT

Re: Youtube videos stopped playing on my 9860

Should be the latest version, OS
, 7.1.0.694. Checked for updates and BB said this was the latest version.
Please use plain text.
Contributor
BrandonLegere0623
Posts: 14
Registered: ‎11-12-2009
My Device: Z10
My Carrier: Rogers Wireless

Re: Youtube videos stopped playing on my 9860

Okay, from a member of crackberry.com I have learned its a google issue that is affecting all OS 7/7.1 devices and that they are working on it
Please use plain text.
New Member
Ironhead05
Posts: 2
Registered: ‎02-16-2013
My Device: 9860
My Carrier: Telus

Re: Youtube videos stopped playing on my 9860

I am having the same issue. I'm running 7.1.0.267, most updated os for my carrier.
Please use plain text.
New Contributor
Challenger71
Posts: 7
Registered: ‎02-16-2013
My Device: Torch 9860
My Carrier: ATT

Re: Youtube videos stopped playing on my 9860

Thanks .. At least its not an issue with mydevice. .. Hope they find a fix soon, don't have a problem with my PC but the smartphone convience is missed!
Please use plain text.
New Member
Ironhead05
Posts: 2
Registered: ‎02-16-2013
My Device: 9860
My Carrier: Telus

Re: Youtube videos stopped playing on my 9860

Very relieved... Thanks for the info
Please use plain text.
New Contributor
sulla
Posts: 6
Registered: ‎02-17-2013
My Device: torch 9860
My Carrier: 02-uk

Re: Youtube videos stopped playing on my 9860

Same problem on my 9860 glad its not a device issue, challenger71 how do you do a HARD reboot on this model, battery pull is usually sufficient, thanks dulls.
Please use plain text.
New Contributor
sulla
Posts: 6
Registered: ‎02-17-2013
My Device: torch 9860
My Carrier: 02-uk

Re: Youtube videos stopped playing on my 9860

Same problem on my 9860 glad its not a device issue, challenger71 how do you do a HARD reboot on this model, battery pull is usually sufficient, thanks sulla.
Please use plain text.