Welcome!

Welcome to the official BlackBerry Support Community Forums.

This is your resource to discuss support topics with your peers, and learn from each other.

inside custom component

BlackBerry® Torch™

Reply
New Contributor
kees
Posts: 3
Registered: ‎12-11-2012
My Device: Torch

whatsapp doesn't work

Hello,

 

With WIFIi I can run Whatsapp normaly. But with 3G it doesn't work. I can not sent a message (the clock icon appears)I'me using a normal internet service (no BIS).

Whats the problem?

 

Kees

Forums Veteran I
jamead1981
Posts: 2,071
Registered: ‎10-10-2010
My Device: Z10

Re: whatsapp doesn't work

In order to use WhatsApp fully you need a BIS data plan - it does inform you this when you set WhatsApp up

New Contributor
kees
Posts: 3
Registered: ‎12-11-2012
My Device: Torch

Re: whatsapp doesn't work

on the internet I find several opinions about this issue: it is possible, it is not possible. What is right? And if it is not possible, what is the right explanation?

 

 

Forums Veteran I
jamead1981
Posts: 2,071
Registered: ‎10-10-2010
My Device: Z10

Re: whatsapp doesn't work

Well, taken straight from the setup screen when I've set up WhatsApp it tells me I need a full BIS plan - so I'm inclined to go with the developers
New Contributor
kees
Posts: 3
Registered: ‎12-11-2012
My Device: Torch

Re: whatsapp doesn't work

I'll think you are right, but probably someone has an clever solution. I'll wait for it.