Welcome!

Welcome to the official BlackBerry Support Community Forums.

This is your resource to discuss support topics with your peers, and learn from each other.

inside custom component

BlackBerry® Tour™

Reply
Guru I
Xandrex
Posts: 18,401
Registered: ‎07-29-2008
My Device: Z30, Playbook, 9320BES
My Carrier: B&You _ SFR

Re: "Activation Required" on the top of the screen?

Thank you JSanders, it worked for my 9530 on carrier SFR (Vodafone France).



The search box on top-right of this page is your true friend, and the public Knowledge Base too:
Please use plain text.
Visitor
Sir-Jay
Posts: 1
Registered: ‎10-14-2009
My Device: Blackberry Tour 9630

Re: "Activation Required" on the top of the screen?

Hi,

 

I have an unlocked tour from sprint and I'm in Germany. I tried the ##000000 and it said "invalid password" Any other solutions? Thanks in advance!

Please use plain text.
New Contributor
theologikal
Posts: 5
Registered: ‎12-12-2009
My Device: storm2 9550

Re: "Activation Required" on the top of the screen?

i have a 9550 that i purchased online. it was never activated by verizon and I live in Barbados

Verizon support says that the mep code is generated when the phone is activated so they cannot help!

 

anyone have any ideas?

 

The two networks that operate in Barbados are both gsm!

Please use plain text.
New Contributor
markboodie
Posts: 3
Registered: ‎01-12-2013
My Device: Bold 9780
My Carrier: Digicell

Re: "Activation Required" on the top of the screen?

worked for me too ...thanks

Please use plain text.
JSanders
Posts: 85,155
Likes: 23,027
Solutions: 5,925
Registered: ‎04-01-2008
My Device: Passport • Z30 • Z10 • Torch9850 • Playbook
My Carrier: Verizon

Re: "Activation Required" on the top of the screen?


markboodie wrote:

worked for me too ...thanks


You're welcome.




1. If any post helps you please click the Like Button below the post(s) that helped you.
2. Please resolve your thread by marking the post "Solution?" which solved it for you!
3. Install free BlackBerry Protect today for backups of contacts and data.
4. Guide to Unlocking your BlackBerry & Unlock Codes


Join our BBM Channels (Beta)
BlackBerry Support Forums Channel
PIN: C0001B7B4   Display/Scan Bar Code
Knowledge Base Updates
PIN: C0005A9AA   Display/Scan Bar Code
Please use plain text.
New Contributor
eyesee
Posts: 5
Registered: ‎04-20-2013
My Device: Tour 9630
My Carrier: IDEA

Re: "Activation Required" on the top of the screen?

I changed the full 10 digit Verizon number to my local GSM number, saved it , immediately the phone was restarted and it's magic.........."activation required" gone & 1st time it shows the name of my service provider.

Thank you very much.

But on the home screen browser icon is missing from day one [not hide, ticked show all].

 

Please use plain text.
JSanders
Posts: 85,155
Likes: 23,027
Solutions: 5,925
Registered: ‎04-01-2008
My Device: Passport • Z30 • Z10 • Torch9850 • Playbook
My Carrier: Verizon

Re: "Activation Required" on the top of the screen?

Your browser is not present because you are using a Verizon branded device in India.

There are hundreds of reported issues with this.




1. If any post helps you please click the Like Button below the post(s) that helped you.
2. Please resolve your thread by marking the post "Solution?" which solved it for you!
3. Install free BlackBerry Protect today for backups of contacts and data.
4. Guide to Unlocking your BlackBerry & Unlock Codes


Join our BBM Channels (Beta)
BlackBerry Support Forums Channel
PIN: C0001B7B4   Display/Scan Bar Code
Knowledge Base Updates
PIN: C0005A9AA   Display/Scan Bar Code
Please use plain text.
New Contributor
eyesee
Posts: 5
Registered: ‎04-20-2013
My Device: Tour 9630
My Carrier: IDEA

Re: "Activation Required" on the top of the screen?

that means, i can never browse the net with this 9630?

Please use plain text.
JSanders
Posts: 85,155
Likes: 23,027
Solutions: 5,925
Registered: ‎04-01-2008
My Device: Passport • Z30 • Z10 • Torch9850 • Playbook
My Carrier: Verizon

Re: "Activation Required" on the top of the screen?

It is possible, not easy at all. The directions are in this thread here:

 

27 Deleted Post(s) 8 Attachment(s) You are subscribed to this thread Sticky Thread  Unlocked Storm on AT&T or T-Mobil




1. If any post helps you please click the Like Button below the post(s) that helped you.
2. Please resolve your thread by marking the post "Solution?" which solved it for you!
3. Install free BlackBerry Protect today for backups of contacts and data.
4. Guide to Unlocking your BlackBerry & Unlock Codes


Join our BBM Channels (Beta)
BlackBerry Support Forums Channel
PIN: C0001B7B4   Display/Scan Bar Code
Knowledge Base Updates
PIN: C0005A9AA   Display/Scan Bar Code
Please use plain text.