Welcome!

Welcome to the official BlackBerry Support Community Forums.

This is your resource to discuss support topics with your peers, and learn from each other.

inside custom component

BlackBerry® World™ Development

Reply
Developer
Posts: 653
Registered: ‎02-03-2010
My Device: Z10 LE
My Carrier: Rogers
Accepted Solution

BlackBerry App Generator Problem

Not sure where to post this.  

 

I have a few apps using the generator that have been "building" for 24 hours.  Any idea who to contact to see why this is happening and what to do about it.  Thanks


Steven Kader at JaredCo
   Follow me on Twitter    |     Mipixi.com :  Web App for Photo Sharing
Retired
Posts: 246
Registered: ‎12-20-2010
My Device: Torch
My Carrier: Rogers

Re: BlackBerry App Generator Problem

I'm looking into it. Thx
Retired
Posts: 246
Registered: ‎12-20-2010
My Device: Torch
My Carrier: Rogers

Re: BlackBerry App Generator Problem

The team is aware of the issue and actively working to address.  

Developer
Posts: 653
Registered: ‎02-03-2010
My Device: Z10 LE
My Carrier: Rogers

Re: BlackBerry App Generator Problem

Great...thanks.


Steven Kader at JaredCo
   Follow me on Twitter    |     Mipixi.com :  Web App for Photo Sharing
New Contributor
Posts: 4
Registered: ‎05-07-2011
My Device: BlackBerry Playbook
My Carrier: Rogers

Re: BlackBerry App Generator Problem

I'm having the same issue, can anyone help?

Developer
Posts: 653
Registered: ‎02-03-2010
My Device: Z10 LE
My Carrier: Rogers

Re: BlackBerry App Generator Problem

They are monitoring it so just wait a bit and it should resolve itself.


Steven Kader at JaredCo
   Follow me on Twitter    |     Mipixi.com :  Web App for Photo Sharing
Contributor
Posts: 24
Registered: ‎01-18-2013
My Device: BlackBerry Z10LE
My Carrier: Claro

Re: BlackBerry App Generator Problem

Same here... 4+ hours

~~~ If you like my reply, please like. :smileyhappy: ~~~
Contributor
Posts: 24
Registered: ‎01-18-2013
My Device: BlackBerry Z10LE
My Carrier: Claro

Solved!

Solved!

~~~ If you like my reply, please like. :smileyhappy: ~~~
Developer
Posts: 175
Registered: ‎12-18-2012
My Device: n/a
My Carrier: 2 Degrees NZ

Re: Solved!

I've been having a slightly different issue with the App Generator site.

 

Have submitted a few apps, now some are showing as "Published" on the App Generator site, but in the Vendor Portal, where they finally turned up, are still under review.

 

Maybe theres a miss-aligning/sync between web portals?

+Like this post, if you find it useful/helpful!
Developer
Posts: 653
Registered: ‎02-03-2010
My Device: Z10 LE
My Carrier: Rogers

Re: Solved!

That is normal.   They need to get final approval form AW.


Steven Kader at JaredCo
   Follow me on Twitter    |     Mipixi.com :  Web App for Photo Sharing