Welcome!

Welcome to the official BlackBerry Support Community Forums.

This is your resource to discuss support topics with your peers, and learn from each other.

inside custom component

BlackBerry® World™ Development

Reply
Developer
cyberia61
Posts: 79
Registered: ‎01-01-2009
My Device: Not Specified

adding a bundle

I wonder if there a way to add a bundle for the same release after the app has been submitted for the aproval.

 

I failed to add a bundle for the touch screens and the only options I see on my  Vendor's page is to add a new  release.

 

Thanks

 

 

Please use plain text.
Developer
cyberia61
Posts: 79
Registered: ‎01-01-2009
My Device: Not Specified

Re: adding a bundle

I will try using Manage Products | Edit

 

let's see if it will override the previous submission

Please use plain text.
Developer
JRab
Posts: 2,462
Registered: ‎11-04-2010
My Device: Bold 9700

Re: adding a bundle

to add a new "update" to your application, you need to use the "Add A Release" option. If you go to your Manage Applicatins page there should be a list of applications there. Click on the plus sign to add a new release. From what we hear, this will not make you lose your place in the queue. good luck!

J. Rab (Blog) (Twitter)
--
1. If you liked my post or found it useful please click on the thumbs up and provide a Like!
2. If my post solved your problem please click on the Accept as Solution button. Much appreciated!

Approved Apps: OnTrack | ssShots | Hangman
Please use plain text.
Developer
cyberia61
Posts: 79
Registered: ‎01-01-2009
My Device: Not Specified

Re: adding a bundle

[ Edited ]

thanks

 

Actually I dont want to add a new release,

 

but  to add a new Bundle for  the touch screen devices like Storm and Torch

 

When I submitted the release 1.0 , I added one bundle only for non-touch  screens.

 

Now I simply want to add a bundle = COD, OS version, Supported devices (Storm, Torch)

 

for  the release 1.0 which has not been approved yet.

 

 

Please use plain text.
New Developer
drspence
Posts: 16
Registered: ‎11-30-2009
My Device: Bold 9780

Re: adding a bundle

You should be able to get the help you need by emailing help@blackberry.com. They've been pretty responsive to me when I've needed help deleting or changing releases that the admin UI doesn't provide support for.

---------------------------------------------------------------------------------
Don't forget to give Kudos where appropriate :smileyhappy:

Get email accident protection with ReplyGuard!
Please use plain text.
Developer
cyberia61
Posts: 79
Registered: ‎01-01-2009
My Device: Not Specified

Re: adding a bundle

already done

 

the email came back  saying

 

Thank you for contacting BlackBerry Technical Support. The email you submitted has not been delivered. Please find many alternative support options below.

Are you a BlackBerry Partner or Carrier?
If you are a BlackBerry Partner or Carrier and have a carrier code please contact your partner Support Account Manager as you incorrectly received this message.......


 

what I did is renamned the erroneous release as "Has to be canceled" as the app name and

resubmitted again a new one

 

I hope they will get the message, unless they think that someone can actually name an app as

 

"Has to be canceled"

 

never know :smileyhappy:

these guys are unpredictable

 

Please use plain text.
New Developer
drspence
Posts: 16
Registered: ‎11-30-2009
My Device: Bold 9780

Re: adding a bundle

They must have stopped receiving inquiries on that address. I also found appworldvendorsupport@blackberry.com in an email thread with them, maybe that will work.
---------------------------------------------------------------------------------
Don't forget to give Kudos where appropriate :smileyhappy:

Get email accident protection with ReplyGuard!
Please use plain text.
Developer
cyberia61
Posts: 79
Registered: ‎01-01-2009
My Device: Not Specified

Re: adding a bundle

thanks I will try that one today

 

They did stop the email support sometime ago, months ago I believe.

 

now you have to jump thru the loops to get it,

 

I have no idea why,  but it's certainly discouraging to say the least.

 

I also have a draft release that I saved in my vendor account , it  has not been submitted and wll not be.

 

Now, I cannot even delete it,  thats weird that there is no such functionality.

 

I kinda sorta may understand why once submitted it cannot be changed,  but why a draft cannot be deleted ??...  beats me,  it's even called a DRAFT

 

 

Please use plain text.
Developer
cyberia61
Posts: 79
Registered: ‎01-01-2009
My Device: Not Specified

Re: adding a bundle

thanks  buddy

 

they logged my request now

 

hope they'll keep the support link intact in the future as well.

 

 

Please use plain text.