Welcome!

Welcome to the official BlackBerry Support Community Forums.

This is your resource to discuss support topics with your peers, and learn from each other.

inside custom component

BlackBerry® World

Reply
Forums Advisor III
Posts: 1,813
Registered: ‎05-29-2013
My Device: BlackBerry Z30
Accepted Solution

Data Monitor for BlackBerry z10

Hello Blackberry

 

Right now i'm on Blackberry world app quick question any Data Monitoring app that are good that I can download!

 

I don't know if there is a native app please help!

 

Thanks 

 

_______________________________________________________
Want to contract me? You can follow me on Twitter @RobGambino

Be sure to click Like! for those who have helped you.
Click Accept as Solution for posts that have solved your issue(s)!
Posts: 88,175
Likes: 23,529
Solutions: 6,066
Registered: ‎04-01-2008
My Device: Passport • Z30 • Z10 • Torch9850 • Playbook
My Carrier: Verizon

Re: Data Monitor for BlackBerry z10

I am using Data Monitor, found in BlackBerry World.

 

http://appworld.blackberry.com/webstore/content/25739873/?countrycode=US




1. If any post helps you please click the Like Button below the post(s) that helped you.
2. Please resolve your thread by marking the post "Solution?" which solved it for you!
3. Install free BlackBerry Protect today for backups of contacts and data.
4. Guide to Unlocking your BlackBerry & Unlock Codes


Join our BBM Channels (Beta)
BlackBerry Support Forums Channel
PIN: C0001B7B4   Display/Scan Bar Code
Knowledge Base Updates
PIN: C0005A9AA   Display/Scan Bar Code
Forums Advisor III
Posts: 1,813
Registered: ‎05-29-2013
My Device: BlackBerry Z30

Re: Data Monitor for BlackBerry z10

My friend it doesnt tell you which app or what is causing the traffic
_______________________________________________________
Want to contract me? You can follow me on Twitter @RobGambino

Be sure to click Like! for those who have helped you.
Click Accept as Solution for posts that have solved your issue(s)!
Posts: 88,175
Likes: 23,529
Solutions: 6,066
Registered: ‎04-01-2008
My Device: Passport • Z30 • Z10 • Torch9850 • Playbook
My Carrier: Verizon

Re: Data Monitor for BlackBerry z10


RobGambino wrote:
My friend it doesnt tell you which app or what is causing the traffic

Nope, it doesn't. And you didn't ask that question, just for a data monitor app in general.

 

As I understand, there is not yet the API's to allow developers to see what apps are being used for data or battery resources, individually.




1. If any post helps you please click the Like Button below the post(s) that helped you.
2. Please resolve your thread by marking the post "Solution?" which solved it for you!
3. Install free BlackBerry Protect today for backups of contacts and data.
4. Guide to Unlocking your BlackBerry & Unlock Codes


Join our BBM Channels (Beta)
BlackBerry Support Forums Channel
PIN: C0001B7B4   Display/Scan Bar Code
Knowledge Base Updates
PIN: C0005A9AA   Display/Scan Bar Code
Forums Advisor III
Posts: 1,813
Registered: ‎05-29-2013
My Device: BlackBerry Z30

Re: Data Monitor for BlackBerry z10

You right I didn't but Thanks anyways because I can real time updates has per my data use any ways, Because Bell you get the update every 4 hours
_______________________________________________________
Want to contract me? You can follow me on Twitter @RobGambino

Be sure to click Like! for those who have helped you.
Click Accept as Solution for posts that have solved your issue(s)!
Forums Advisor III
Posts: 1,813
Registered: ‎05-29-2013
My Device: BlackBerry Z30

Re: Data Monitor for BlackBerry z10

[ Edited ]

JSanders

 

I downloaded the app only problem I've is that each reboot I have to re-set the info other then that its good!

 

But Its wried every morning I see this on my carrier website which is Bell! Every morning its different amount that was yesterday! 

 


06/06/2013 6:34 AM RIM Data 27:47 27.8 per MB RIM Data

 

 

Only apps I have is Twitter, NBA app & Toronto Raptors app one side loaded app which would be Instagram! None are running in the background nor refreshing it self! I do got four emails!

 

I called my carrier they said they going to look into it then call me back on monday!

 

 

 

 

 

_______________________________________________________
Want to contract me? You can follow me on Twitter @RobGambino

Be sure to click Like! for those who have helped you.
Click Accept as Solution for posts that have solved your issue(s)!
Posts: 88,175
Likes: 23,529
Solutions: 6,066
Registered: ‎04-01-2008
My Device: Passport • Z30 • Z10 • Torch9850 • Playbook
My Carrier: Verizon

Re: Data Monitor for BlackBerry z10

How much data has it used?

 

You only have four emails, you mean four email accounts?

Do you EVER use the browser on the device to search the internet?

Do you use Twitter much?




1. If any post helps you please click the Like Button below the post(s) that helped you.
2. Please resolve your thread by marking the post "Solution?" which solved it for you!
3. Install free BlackBerry Protect today for backups of contacts and data.
4. Guide to Unlocking your BlackBerry & Unlock Codes


Join our BBM Channels (Beta)
BlackBerry Support Forums Channel
PIN: C0001B7B4   Display/Scan Bar Code
Knowledge Base Updates
PIN: C0005A9AA   Display/Scan Bar Code
Forums Advisor III
Posts: 1,813
Registered: ‎05-29-2013
My Device: BlackBerry Z30

Re: Data Monitor for BlackBerry z10

Yes morning it said I used 28 MB around that time!

For the month I'm now at 210 MB month of June!

Yes I do use my browser to search the internet, Also I only use twitter once in while my tweets per day are 1.2 so not much I do get alot of DM's or mentions on twitter!

Yes sorry four email accounts! One is Yahoo three are my company emails!
_______________________________________________________
Want to contract me? You can follow me on Twitter @RobGambino

Be sure to click Like! for those who have helped you.
Click Accept as Solution for posts that have solved your issue(s)!
Posts: 88,175
Likes: 23,529
Solutions: 6,066
Registered: ‎04-01-2008
My Device: Passport • Z30 • Z10 • Torch9850 • Playbook
My Carrier: Verizon

Re: Data Monitor for BlackBerry z10

Ok, do you have an unlimited data plan or what's the GB data limit per month?




1. If any post helps you please click the Like Button below the post(s) that helped you.
2. Please resolve your thread by marking the post "Solution?" which solved it for you!
3. Install free BlackBerry Protect today for backups of contacts and data.
4. Guide to Unlocking your BlackBerry & Unlock Codes


Join our BBM Channels (Beta)
BlackBerry Support Forums Channel
PIN: C0001B7B4   Display/Scan Bar Code
Knowledge Base Updates
PIN: C0005A9AA   Display/Scan Bar Code
Forums Advisor III
Posts: 1,813
Registered: ‎05-29-2013
My Device: BlackBerry Z30

Re: Data Monitor for BlackBerry z10

I just switch over to 1 GB for bell, on my preivous device I only had 500MB per month but mainly just use my phone for emails! Once I'm at home or the office data services is turn off and I'm on wifi!
_______________________________________________________
Want to contract me? You can follow me on Twitter @RobGambino

Be sure to click Like! for those who have helped you.
Click Accept as Solution for posts that have solved your issue(s)!