Welcome!

Welcome to the official BlackBerry Support Community Forums.

This is your resource to discuss support topics with your peers, and learn from each other.

inside custom component

BlackBerry World

Reply
Contributor
devoldmx
Posts: 13
Registered: ‎12-21-2011
My Device: Developer

Vendor account status is disabled.

I tried to Create a vendor account and at step 4 there was a button of "Done" to finish the register. I read there that I'm going to receive a mail to finish this process. But I'm still waiting for that email.

 

I don't know at this point what is the status of my request. I need to upload a free application. But I'm stuck because of the sign up process. What can I do? I've read this topic http://supportforums.blackberry.com/t5/BlackBerry-App-World-General/Vendor-account-status-is-disable... and I think it is a common problem.

 

Thank you

BlackBerry Technical Advisor
JordanMc
Posts: 101
Registered: ‎08-16-2010
My Device: Top Secret BlackBerry 10 device

Re: Vendor account status is disabled.

You are receiving this error because your vendor account is still pending.  Please contact support here: https://www.blackberry.com/profile/?eventId=8109 and we will email you the "request for documentation" email again.  We require vendors to submit documentation before we can approve accounts.

 

Thanks,

 

Jordan

New Developer
New Developer
rzr
Posts: 151
Registered: ‎01-05-2010
My Device: dev alpha c (bb10)

Re: Vendor account status is disabled.

BlackBerry Technical Advisor
JordanMc
Posts: 101
Registered: ‎08-16-2010
My Device: Top Secret BlackBerry 10 device

Re: Vendor account status is disabled.

Hello,

 

Yes, it is mandatory even for free applications.

 

-Jordan

Contributor
apascual
Posts: 26
Registered: ‎07-23-2012
My Device: bb10 dev alpha

Re: Vendor account status is disabled.

How much time RIM need verify the ID card?

New Member
luisgpadronleon
Posts: 1
Registered: ‎01-07-2014
My Device: Android

Re: Vendor account status is disabled.

to me it has arrived mail confirmation and welcome VENDOR logearme but when I try it gives me this error