Welcome!

Welcome to the official BlackBerry Support Community Forums.

This is your resource to discuss support topics with your peers, and learn from each other.

inside custom component

BlackBerry® Z10

Reply
Forums Advisor III
Posts: 1,474
Registered: ‎04-19-2011
My Device: BlackBerry Z10 + Z30 + Playbook 64
My Carrier: Rogers
Accepted Solution

AppWorld is in Chinese

I am in Canada (Ottawa), and this morning AppWorld as decided to be all in Chinese or some other language like it and even after a battery pull it is still unusable because of the new language that was never even installed on my Z10

 

How do I get it back to English

---------------------------------------------
Using the Playbook and the Z10 and the Z30 and loving them

Martin
Posts: 89,473
Likes: 23,787
Solutions: 6,122
Registered: ‎04-01-2008
My Device: Passport • Z30 • Z10 • Torch9850 • Playbook
My Carrier: Verizon

Re: AppWorld is in Chinese

Try this,  IF you are connected to a WiFi router, on your Z10, turn off the WiFi connection and then reboot yet again.




1. If any post helps you please click the Like Button below the post(s) that helped you.
2. Please resolve your thread by marking the post "Solution?" which solved it for you!
3. Install free BlackBerry Protect today for backups of contacts and data.
4. Guide to Unlocking your BlackBerry & Unlock Codes


Join our BBM Channels (Beta)
BlackBerry Support Forums Channel
PIN: C0001B7B4   Display/Scan Bar Code
Knowledge Base Updates
PIN: C0005A9AA   Display/Scan Bar Code
Forums Advisor III
Posts: 1,474
Registered: ‎04-19-2011
My Device: BlackBerry Z10 + Z30 + Playbook 64
My Carrier: Rogers

Re: AppWorld is in Chinese


JSanders wrote:

Try this,  IF you are connected to a WiFi router, on your Z10, turn off the WiFi connection and then reboot yet again.


Sorry but no joy, it did not work, AppWorld is still in chinese

---------------------------------------------
Using the Playbook and the Z10 and the Z30 and loving them

Martin
Posts: 89,473
Likes: 23,787
Solutions: 6,122
Registered: ‎04-01-2008
My Device: Passport • Z30 • Z10 • Torch9850 • Playbook
My Carrier: Verizon

Re: AppWorld is in Chinese

[ Edited ]

So, to ask again in a different way, are you now ONLY connected via the mobile network, not through any WiFi router?

 

And secondly, your device Settings > Language and Input is set to what?




1. If any post helps you please click the Like Button below the post(s) that helped you.
2. Please resolve your thread by marking the post "Solution?" which solved it for you!
3. Install free BlackBerry Protect today for backups of contacts and data.
4. Guide to Unlocking your BlackBerry & Unlock Codes


Join our BBM Channels (Beta)
BlackBerry Support Forums Channel
PIN: C0001B7B4   Display/Scan Bar Code
Knowledge Base Updates
PIN: C0005A9AA   Display/Scan Bar Code
Forums Advisor III
Posts: 1,474
Registered: ‎04-19-2011
My Device: BlackBerry Z10 + Z30 + Playbook 64
My Carrier: Rogers

Re: AppWorld is in Chinese


JSanders wrote:

So, to ask again in a different way, are you now ONLY connected via the mobile network, not through any WiFi router?

 

And secondly, your device Settings > Language and Input is set to what?


I rebooted after turning off the WIFI and the language is only french and English which are the only two languages that I can use

---------------------------------------------
Using the Playbook and the Z10 and the Z30 and loving them

Martin
Contributor
Posts: 16
Registered: ‎09-02-2013
My Device: z10
My Carrier: Rogers

Re: AppWorld is in Chinese

I am having the same issue. Blackberry world suddenly started displaying in a Chinese language this morning. Users on crackberry started reporting the same thing this morning.
New Developer
Posts: 15
Registered: ‎02-03-2012
My Device: Z10 LE + Bold 9900 + Dev Alpha A + Torch 9800 + Playbook + Curve 9360
My Carrier: Rogers + Wind Mobile

Re: AppWorld is in Chinese

I also started having the same issue today, no changes were done to my phone.  Looks to be a BB World bug?

 

Posts: 89,473
Likes: 23,787
Solutions: 6,122
Registered: ‎04-01-2008
My Device: Passport • Z30 • Z10 • Torch9850 • Playbook
My Carrier: Verizon

Re: AppWorld is in Chinese

[ Edited ]

Interesting that all three of you are on Rogers.




1. If any post helps you please click the Like Button below the post(s) that helped you.
2. Please resolve your thread by marking the post "Solution?" which solved it for you!
3. Install free BlackBerry Protect today for backups of contacts and data.
4. Guide to Unlocking your BlackBerry & Unlock Codes


Join our BBM Channels (Beta)
BlackBerry Support Forums Channel
PIN: C0001B7B4   Display/Scan Bar Code
Knowledge Base Updates
PIN: C0005A9AA   Display/Scan Bar Code
New Developer
Posts: 15
Registered: ‎02-03-2012
My Device: Z10 LE + Bold 9900 + Dev Alpha A + Torch 9800 + Playbook + Curve 9360
My Carrier: Rogers + Wind Mobile

Re: AppWorld is in Chinese

You mean Rogers? Even on Crack be try that seems to be the trend, maybe a Canadian issue. Someone mixed up ca and cn lol 

Posts: 89,473
Likes: 23,787
Solutions: 6,122
Registered: ‎04-01-2008
My Device: Passport • Z30 • Z10 • Torch9850 • Playbook
My Carrier: Verizon

Re: AppWorld is in Chinese

Yes, Rogers, corrected.

 

I am Verizon!




1. If any post helps you please click the Like Button below the post(s) that helped you.
2. Please resolve your thread by marking the post "Solution?" which solved it for you!
3. Install free BlackBerry Protect today for backups of contacts and data.
4. Guide to Unlocking your BlackBerry & Unlock Codes


Join our BBM Channels (Beta)
BlackBerry Support Forums Channel
PIN: C0001B7B4   Display/Scan Bar Code
Knowledge Base Updates
PIN: C0005A9AA   Display/Scan Bar Code