Welcome!

Welcome to the official BlackBerry Support Community Forums.

This is your resource to discuss support topics with your peers, and learn from each other.

inside custom component

BlackBerry® Z10

Reply
Visitor
bryanjqaquino
Posts: 1
Registered: ‎02-06-2013
My Device: z10

Bb 10 Calender issue

does anyone have problems with calender. my events wont display and when i try to change the time it closes on me.

 

 

 

JSanders
Posts: 86,468
Likes: 23,182
Solutions: 5,982
Registered: ‎04-01-2008
My Device: Passport • Z30 • Z10 • Torch9850 • Playbook
My Carrier: Verizon

Re: Bb 10 Calender issue

You events won't display where... in the Hub or what?




1. If any post helps you please click the Like Button below the post(s) that helped you.
2. Please resolve your thread by marking the post "Solution?" which solved it for you!
3. Install free BlackBerry Protect today for backups of contacts and data.
4. Guide to Unlocking your BlackBerry & Unlock Codes


Join our BBM Channels (Beta)
BlackBerry Support Forums Channel
PIN: C0001B7B4   Display/Scan Bar Code
Knowledge Base Updates
PIN: C0005A9AA   Display/Scan Bar Code
New Contributor
fharju
Posts: 9
Registered: ‎02-05-2013
My Device: BlackBerry Z10

Re: Bb 10 Calender issue

In the Calender, swipe down and press Refresh.

 

After I did that I could see my GMail calender events.

 

Contributor
silverclown
Posts: 23
Registered: ‎02-06-2013
My Device: Blackberry Z10

Re: Bb 10 Calender issue

I'm also having a calendar issue.  I did the device switch via Link but my calendar did not make it...even after trying several times.

My calendar on my old Bold is not linked to any of my email accounts (so it's strictly a BB device calendar).

Any suggestions?

JSanders
Posts: 86,468
Likes: 23,182
Solutions: 5,982
Registered: ‎04-01-2008
My Device: Passport • Z30 • Z10 • Torch9850 • Playbook
My Carrier: Verizon

Re: Bb 10 Calender issue

Can you try in Link to restore ONLY the single Calendar database?




1. If any post helps you please click the Like Button below the post(s) that helped you.
2. Please resolve your thread by marking the post "Solution?" which solved it for you!
3. Install free BlackBerry Protect today for backups of contacts and data.
4. Guide to Unlocking your BlackBerry & Unlock Codes


Join our BBM Channels (Beta)
BlackBerry Support Forums Channel
PIN: C0001B7B4   Display/Scan Bar Code
Knowledge Base Updates
PIN: C0005A9AA   Display/Scan Bar Code
Contributor
silverclown
Posts: 23
Registered: ‎02-06-2013
My Device: Blackberry Z10

Re: Bb 10 Calender issue

I would love to try that...but is there a guide somewhere that explains how I could select a single calendar database?

(I've been looking for such a guide since yesterday)

New Contributor
BaseballLady
Posts: 9
Registered: ‎10-20-2010
My Device: Z10

Re: Bb 10 Calender issue

Having calendar issues here too.  Have tried using Link to sync calendar from 9790 to Z10 with no success.  I have also tried syncing calendar to Outlook in Desktop Manager but get an error about invalid record ID.  Getting frustrated!

Bold9000->Bold 9700->Bold 9790

Now rocking the Z10 and Playbook
New Contributor
shoaibm
Posts: 9
Registered: ‎02-06-2013
My Device: BB 10

Re: Bb 10 Calender issue

I too have this issue...

 

Blackberry - PLEASEE HELLPPPPP!

 

I did the device switch and even got confirmation on BB Link that the entries have been copied - however, it's blank even after a refresh and device restart!

 

Please Help.....

New Contributor
BB10Ded
Posts: 6
Registered: ‎02-06-2013
My Device: Z10

Re: Bb 10 Calender issue

Same here! Switched from 9800 via Link - NO CALENDAR entries in Z10! My calendar was not synced with any of email accounts! Calendar in Z10 only picked up entries from Facebook and old Outlook shared emails sent to me by collegues. 

Contributor
mfarmilo
Posts: 44
Registered: ‎01-03-2010
My Device: Curve 8520

Re: Bb 10 Calender issue

I too noticed the odd suggestion about using Link to restore only the Calendar. Am I using a different version of Link from the poster ? The version I have didn't give me any options at all when I used to transfer content from my old handset. I just selected the handset after plugging it in, and off it went. I thought at the time it seemed odd not giving me any control over what it was transferring.