Welcome!

Welcome to the official BlackBerry Support Community Forums.

This is your resource to discuss support topics with your peers, and learn from each other.

inside custom component

BlackBerry® Z10

Reply
New Contributor
ash_ali
Posts: 3
Registered: ‎03-19-2013
My Carrier: o2

Blackberry Z10 - With Groupwise sending blank Emails

I am on Groupwise 8.02 with Novell Data synchroniser 1.2.5 build 1250 and BB Z10 gets the mail, but all messages sent from the device arrive BLANK. Subject and sender is all people receive.

 

I have Tried Samsung and Iphone Devices and they work fine. It just seems to be a problem with the Z10.

 

Please use plain text.
New Contributor
kathcarruthers
Posts: 7
Registered: ‎03-19-2013
My Carrier: 6132945600

Re: Blackberry Z10 - With Groupwise sending blank Emails

We're having the same thing happen. We've just upgraded from GW7 to 2012, and were still using the older GWIA until all users could be moved, so Novell suggested upgrtading the GWIA. Email to people on our PostOffice are fine, but external not displaying contents, but only from the Z10 (same user on iPad and Android messages are fine).
Please use plain text.
Contributor
gwguruman
Posts: 10
Registered: ‎02-22-2013

Re: Blackberry Z10 - With Groupwise sending blank Emails

[ Edited ]

You should open a SR with Novell. I just asked the product manager of Data Sync at Novell about this and he stated this ...

>>> Kai Reichert 03/19/13 12:05 PM CT >>>
We have not seen this, but testing it again. Customer might need to open an SR if we cannot duplicate.
We are making an updated 1.2.5 available soon with BB10 specific code changes.

Please use plain text.
New Contributor
kathcarruthers
Posts: 7
Registered: ‎03-19-2013
My Carrier: 6132945600

Re: Blackberry Z10 - With Groupwise sending blank Emails

I have already. They said to upgrade the GWIA, so I'm working on that this afternoon.
Please use plain text.
New Contributor
ash_ali
Posts: 3
Registered: ‎03-19-2013
My Carrier: o2

Re: Blackberry Z10 - With Groupwise sending blank Emails

What version of GWIA are you on and what are they telling you to upgrade to

Please use plain text.
New Contributor
kathcarruthers
Posts: 7
Registered: ‎03-19-2013
My Carrier: 6132945600

Re: Blackberry Z10 - With Groupwise sending blank Emails

I was on GroupWise 7.0.3, upgraded to the latest 2012 today.  

Please use plain text.
Contributor
gwguruman
Posts: 10
Registered: ‎02-22-2013

Re: Blackberry Z10 - With Groupwise sending blank Emails

Q1) What is the SR number you have open on this issue?

 

Q2) When you say a Blank Email is seen.  Are they seen Blank to another GroupWise user or only a receipent out on the Internet through the GWIA?

Please use plain text.
New Contributor
kathcarruthers
Posts: 7
Registered: ‎03-19-2013
My Carrier: 6132945600

Re: Blackberry Z10 - With Groupwise sending blank Emails

SR 10820343581

Yes, mail sent within GroupWise is fine, external arrives without contents (same email with 2 recipients).

Please use plain text.
New Contributor
ash_ali
Posts: 3
Registered: ‎03-19-2013
My Carrier: o2

Re: Blackberry Z10 - With Groupwise sending blank Emails

[ Edited ]

Is there any news on this or do we have to move to another mobile platform

Please use plain text.
Contributor
gwguruman
Posts: 10
Registered: ‎02-22-2013

Re: Blackberry Z10 - With Groupwise sending blank Emails

The reported problem will be fixed by using a current release of GWIA for GroupWise 8 and 2012. This is not a Data Synchronizer (GroupWise Mobility Pack) issue.
If problems persist we would suggest to open a Service Request with Novell.
Please use plain text.