Welcome!

Welcome to the official BlackBerry Support Community Forums.

This is your resource to discuss support topics with your peers, and learn from each other.

inside custom component

BlackBerry® Z10

Reply
New Contributor
Posts: 3
Registered: ‎10-09-2013
My Device: BB z10
My Carrier: n/a

Browser Go button / "More" button does not work

[ Edited ]

Within the browser the Browser Go button / "More" button does not work
When I tap it the highlight appears above it... but nothing happens.

I upgraded the OS today and that didn't fix the problem.

I have to use google to browse to a different url... incredibly frustrating... solution?
With further testing I've found that if I load a new tab nothing happens... if I then reselect that new blank tab I can then enter in one url of my choosing and it will load... after that the tab from a Go button stance is dead again.  No matter what I do I can get the 'three button' more button to work.

 

Help Please!

Tudor

Retired
Posts: 4,285
Registered: ‎07-26-2010
My Device: Q10/Q5/Z10/9930/9860/9310

Re: Browser Go button / "More" button does not work

Hey tudorwhiteley,

Welcome to the BlackBerry Support Community Forums.

 

Thanks for the question.

 

Does this happen to all websites?  Also what version of BlackBerry 10 are you currently running?  This can be found by going to Settings>About.

 

If you remove the battery and place it back in and then access the browser, are you able to replicate the issue?

 

I look forward to your reply.

 

Cheers.


-ViciousFerret


 


Come follow your BlackBerry Technical Team on Twitter! @BlackBerryHelp


Be sure to click Like! for those who have helped you.

Click  Accept as Solution for posts that have solved your issue(s)!



New Contributor
Posts: 3
Registered: ‎10-09-2013
My Device: BB z10
My Carrier: n/a

Re: Browser Go button / "More" button does not work

10.1.0.4184 is the OS version
I have done the battery removal and that didn't change anything
If I do the following steps the omni bar works one time then the go button stops working avain.
1. Create new tab
2. New tab does not load into browser
3. Tap bottom left button to show list of active tabs
4. Choose new tab.
5. New tab becomes active (blank browser window)
6. Type new url...hit Go.
7. It works
8. Tap on bar and type another url in.
9. Go button no longer functions.
10. "More " button (three vertical dots) never works...

Side notes my default url is "blank" which defaults to a Google search for blank... also note my default search has been switched to ggogle.

Thanks for starting the process of helping me out.
Tudor
New Contributor
Posts: 3
Registered: ‎10-09-2013
My Device: BB z10
My Carrier: n/a

Re: Browser Go button / "More" button does not work

[ Edited ]

Hello?

Given the details given I'd hope to hear something ... anybody?

Anyone know if 10.2 might 'fix' this problem