Welcome!

Welcome to the official BlackBerry Support Community Forums.

This is your resource to discuss support topics with your peers, and learn from each other.

inside custom component

BlackBerry® Z10

Reply
Contributor
chiphazmaj
Posts: 32
Registered: ‎03-10-2011
My Device: Z10

Email Issues-Sending

Why are = signs being inserted into all my emails sent through my Eastlink account. Puts them in links I send too.  Strips the body of any new message as well. Gmail works fine.

Z10
Rogers, Halifax NS
Forums Advisor III
drewread
Posts: 1,035
Registered: ‎02-07-2013
My Device: Z10

Re: Email Issues-Sending

This is a known issue, and we all hope it will be fixed in an update soon. :smileyhappy:
-: DrewRead :-
Can't find an app on Blackberry World yet? Tweet the developer and ask when they will #GetWithBB10 !!
"Like it" if you like it. :smileyhappy:
New Contributor
Jean-Louis
Posts: 4
Registered: ‎03-13-2013
My Device: z10

Re: Email Issues-Sending

I have the same problem here. There is also missing text and problem with attachements. Hope it will be resolved soon, this is a major problem.

Forums Advisor III
drewread
Posts: 1,035
Registered: ‎02-07-2013
My Device: Z10

Re: Email Issues-Sending

The more of you that call your carrier's support teams and reported the issue, the faster that it will move up the list and get resolved. It is a big issue. :smileyhappy:
-: DrewRead :-
Can't find an app on Blackberry World yet? Tweet the developer and ask when they will #GetWithBB10 !!
"Like it" if you like it. :smileyhappy:
New Contributor
Jean-Louis
Posts: 4
Registered: ‎03-13-2013
My Device: z10

Re: Email Issues-Sending

I am calling Telus Mobility right away. Thanks.

Forums Advisor III
drewread
Posts: 1,035
Registered: ‎02-07-2013
My Device: Z10

Re: Email Issues-Sending

No problem :smileyhappy:
-: DrewRead :-
Can't find an app on Blackberry World yet? Tweet the developer and ask when they will #GetWithBB10 !!
"Like it" if you like it. :smileyhappy: