Welcome!

Welcome to the official BlackBerry Support Community Forums.

This is your resource to discuss support topics with your peers, and learn from each other.

inside custom component

BlackBerry® Z10

Reply
New Developer
techtiger
Posts: 64
Registered: ‎04-16-2009
My Device: Not Specified

Email receiving issue

Hi Guys,

 

 

Email issue being faced on Z10 is making me annoyed on Microsoft Active Sync (MS Exchange Server 2003). As soon as the device goes standby and then back in operation, in the notification area of HUB, error shows" invalid account setting, password error".

 

Before disconnection email flows are up to the mark.

Please use plain text.
BlackBerry Technical Advisor (Retired)
ViciousFerret
Posts: 4,285
Registered: ‎07-26-2010
My Device: Q10/Q5/Z10/9930/9860/9310

Re: Email receiving issue

Hey techtiger,

 

Thanks for the question.

 

What version of BlackBerry 10 software are you currently running?  This can be found by going to Settings>About.  Did you receive this error ever since you started using the BlackBerry Z10?  If you add the account as POP3 or IMAP, does it go invalid after a few minutes?

 

I look forward to your reply.

 

Cheers.

 


-ViciousFerret


 


Come follow your BlackBerry Technical Team on Twitter! @BlackBerryHelp


Be sure to click Like! for those who have helped you.

Click  Accept as Solution for posts that have solved your issue(s)!



Please use plain text.
New Developer
techtiger
Posts: 64
Registered: ‎04-16-2009
My Device: Not Specified

Re: Email receiving issue

Thanks for your reply Vicious,

 

BlackBerry Z10 is running on 10.0.10.82 (OTA Upgraded),

 

Did you receive this error ever since you started using the BlackBerry Z10? Yes, this issue being faced with the old version of Z10.

 

I just tried with MS Active Synch ( Company does not allow POP and IMAP.

 

 

Please use plain text.