Welcome!

Welcome to the official BlackBerry Support Community Forums.

This is your resource to discuss support topics with your peers, and learn from each other.

inside custom component

BlackBerry® Z10

Reply
Super Contributor
towngirl_04
Posts: 325
Registered: ‎06-21-2011
My Device: Playbook; z10 & Love it!
My Carrier: Bell

Facebook via browser

I often go to FB via the browser & not the app because the app is poorly written & has even more limited features than when going via the browser.

 

However, today I notice that the browser version is no longer working & that it's defaulting to https://m.facebook.com even though I type in www.facebook.com .. I assume it's trying to go to a mobile version

 

Is anyone else having trouble getting onto FB via browser?

Please use plain text.
Forums Advisor III
iansantos
Posts: 1,392
Registered: ‎03-29-2012
My Device: BlackBerry Z10 OS Leaked 10.2.0.1725 | STL100-2
My Carrier: Globe Telecom

Re: Facebook via browser

Yes it goes directly to mobile version even you typed www.facebook.com. If you want to switch to Desktop version, tap Menu (3 lines on the top left corner), at the bottom, you can see Desktop Site. Tap it.

 

Thanks.



Please thank those who help you by clicking the button.
If your issue has been solved, please resolve it by marking "Accept as Solution"



Please use plain text.
Super Contributor
towngirl_04
Posts: 325
Registered: ‎06-21-2011
My Device: Playbook; z10 & Love it!
My Carrier: Bell

Re: Facebook via browser

Thanks. 

 

 

Please use plain text.
Forums Advisor III
iansantos
Posts: 1,392
Registered: ‎03-29-2012
My Device: BlackBerry Z10 OS Leaked 10.2.0.1725 | STL100-2
My Carrier: Globe Telecom

Re: Facebook via browser

Your welcome!



Please thank those who help you by clicking the button.
If your issue has been solved, please resolve it by marking "Accept as Solution"



Please use plain text.
Contributor
AnitaDas
Posts: 17
Registered: ‎07-10-2013
My Device: Dev Alpha B
My Carrier: Unlocked

Re: Facebook via browser

While using the browser version, it crashes most of the times. Is it because DAB has only 1GB RAM or its some other issue?
Please use plain text.
Super Contributor
towngirl_04
Posts: 325
Registered: ‎06-21-2011
My Device: Playbook; z10 & Love it!
My Carrier: Bell

Re: Facebook via browser

[ Edited ]

It's working now. Just that one day it stopped. The browser wasn't crashed as I could leave FB & go elsewhere.

 

I've never had the browser crach.


What is DAB?

Please use plain text.