Welcome!

Welcome to the official BlackBerry Support Community Forums.

This is your resource to discuss support topics with your peers, and learn from each other.

inside custom component

BlackBerry® Z10

Reply
New Contributor
JSYL
Posts: 2
Registered: ‎06-11-2013
My Device: Z10
Accepted Solution

Screen capture on Z10.

I have discovered how to do a screen capture on my Z10 (holding the volume up and down buttons at the same time). I hear the camera shutter but I cannot locate where the images are going. They are not ending up in my pictures file. Any ideas?

Forums Advisor III
RobGambino
Posts: 1,813
Registered: ‎05-29-2013
My Device: BlackBerry Z30

Re: Screen capture on Z10.

[ Edited ]

Good day

Welcome to BB forums

Do you got SD Card inserted? You can simply go to "File explorer " go under device then When it taken it should be "camera"

_______________________________________________________
Want to contract me? You can follow me on Twitter @RobGambino

Be sure to click Like! for those who have helped you.
Click Accept as Solution for posts that have solved your issue(s)!
Super Contributor
elessar
Posts: 407
Registered: ‎12-02-2009
My Device: Z30 | Z10 | Playbook

Re: Screen capture on Z10.

Screen caps are saved in Device > Camera.

There is currently no way to change the location where they are saved.  You can use the onboard file manager to move (or copy) them to the mSD card if you are so inclined.

___________________________________________________
Be sure to click Like! for those who have helped you.
Click Accept as Solution for posts that have solved your issue(s)!
New Contributor
JSYL
Posts: 2
Registered: ‎06-11-2013
My Device: Z10

Re: Screen capture on Z10.

How do access the Device > Camera? Forgive my ignorance, new to the Z10
Trusted Contributor
bdaemon
Posts: 152
Registered: ‎02-23-2011
My Device: dev alpha playbook 9500 8300

Re: Screen capture on Z10.

On device, "file manager", " camera" will help.
On PC, need BlackBerry link desktop manage software
New Member
jenga
Posts: 1
Registered: ‎06-11-2013
My Device: z10

Re: Screen capture on Z10.

Try turning the rotation lock off and then on again.
Contributor
Ingomar
Posts: 18
Registered: ‎05-27-2013
My Device: BB Z10

Re: Screen capture on Z10.

[ Edited ]

if you have "BlackBerry Balance" (seperate corporate business and personal parts) activated be sure to search at the business part for your screenshot because it is stored there ONLY (for security reasons).

 

Ingomar