Welcome!

Welcome to the official BlackBerry Support Community Forums.

This is your resource to discuss support topics with your peers, and learn from each other.

inside custom component

BlackBerry® Z10

Reply
New Contributor
Posts: 3
Registered: ‎06-07-2013
My Device: Z10

Video errors

When I use the Z10 to record a video and have the phone record the video on the media card, there are errors and the video will not play. I have tried to play the video on the Z10 and my computer and it will not work. However, if I turn off the "record on media card" function, the video will record and play back ok. what is going on with the Z10? Any suggestions?
Developer
Posts: 1,163
Registered: ‎03-24-2011
My Device: Passport/Z30//Q10/ Z10 / 9900 / PlayBook / 9700 / 8900

Re: Video errors

Are you having any issue taking pictures and viewing them on the media card??
New Contributor
Posts: 3
Registered: ‎06-07-2013
My Device: Z10

Re: Video errors

No, pictures work fine. Just having an issue with videos.
Developer
Posts: 1,163
Registered: ‎03-24-2011
My Device: Passport/Z30//Q10/ Z10 / 9900 / PlayBook / 9700 / 8900

Re: Video errors

Do you have any idea what class speed is your SD card?
I believe if its Class 6 under its not able to record fast enough so it gets corrupted.
Their should be number like 2,4,6 or 10 speed
New Contributor
Posts: 3
Registered: ‎06-07-2013
My Device: Z10

Re: Video errors

The SD card is a Lexar 32gb chip high speed and it says 10 in the corner
Developer
Posts: 1,163
Registered: ‎03-24-2011
My Device: Passport/Z30//Q10/ Z10 / 9900 / PlayBook / 9700 / 8900

Re: Video errors

[ Edited ]

Well it don't seem to be a SD Card Issue.

Have you try doing a reboot device??
Lets give it a try and see how that works out.