Welcome!

Welcome to the official BlackBerry Support Community Forums.

This is your resource to discuss support topics with your peers, and learn from each other.

inside custom component

BlackBerry® Z10

Reply
New Contributor
Eng_hals
Posts: 4
Registered: ‎02-18-2013
My Device: Z10

Re: Work Email setup on Z10

Can we set up any software as IPhone or android so we get Webmail through BB10 iPhone use touchdown and Android use maildroid so what BB10 can use
Contributor
sherifali
Posts: 17
Registered: ‎02-16-2013
My Device: Z10

Re: Work Email setup on Z10

 

How to setup active sync in office through  ms outlook ?

Trusted Contributor
lesedwards
Posts: 166
Registered: ‎02-14-2013
My Device: Z10

Re: Work Email setup on Z10

Same problem last night but figured it out this morning. smtp.example.com
The big thing is the port for your smtp set it to 2525
My business websites are hosted with Network Solutions.
Contributor
sherifali
Posts: 17
Registered: ‎02-16-2013
My Device: Z10

Re: Work Email setup on Z10

Can you simplify please
Trusted Contributor
lesedwards
Posts: 166
Registered: ‎02-14-2013
My Device: Z10

Re: Work Email setup on Z10

Set your smtp to
smtp.yourwebsite.com
Port to 2525
Check out Network Solutions for phone setup
Contributor
sherifali
Posts: 17
Registered: ‎02-16-2013
My Device: Z10

Re: Work Email setup on Z10

today i talked to one of the IT staff and he said.

 

Active sync setup for Z10 is not opened. because it will required more server space while comparing with bb os 7  BIS connections.

 

once our company make seperate server for active sync. then we all get the connections in bb10 through activesync.

 

for eg : - 01 active sync space in server = 10  BB bis server space. . is it true ?

 

.

Trusted Contributor
lesedwards
Posts: 166
Registered: ‎02-14-2013
My Device: Z10

Re: Work Email setup on Z10

Email problem is bull **bleep**. Z10 is garbage I never had any of these problems with any other blackberry.
Trusted Contributor
lesedwards
Posts: 166
Registered: ‎02-14-2013
My Device: Z10

Re: Work Email setup on Z10

I build Custom Homes and have no big IT sitting in a room it is just me with a simple Blackberry email problem and no help. Come on BlackBerry give us some support for this.

Guru III
knottyrope
Posts: 30,921
Registered: ‎06-25-2008
My Device:

I'm rockin the BlackBerry Passport, Z30, Z10, Q10, BlackBerry Mini Stereo Speaker, 64 gig PlayBook, BlackBerry Wireless Headset HS-700

My Carrier: I am on AT&T. Please edit your Personal Profile with your DEVICE TYPE, DEVICE OS and Carrier

Re: Work Email setup on Z10


sherifali wrote:

today i talked to one of the IT staff and he said.

 

Active sync setup for Z10 is not opened. because it will required more server space while comparing with bb os 7  BIS connections.

 

once our company make seperate server for active sync. then we all get the connections in bb10 through activesync.

 

for eg : - 01 active sync space in server = 10  BB bis server space. . is it true ?

 

.


server space no, but bandwidth yes. Active Sync uses a bit mor data than BIS would use.

 




Click here to Backup the data on your BlackBerry Device! It's important, and FREE!


Click "Accept as Solution" if your problem is solved. To give thanks, click thumbs up
Click to search the Knowledge Base at BTSC and click to Read The Fabulous Manuals

BESAdmin's, please make a signature with your BES environment info.


SIM Free BlackBerry Unlocking FAQ
Follow me on Twitter @knottyrope


Want to thank me? Buy my KnottyRope App here


BES 12 and BES 5.0.4 with Exchange 2010 and SQL 2012 Hyper V


Trusted Contributor
lesedwards
Posts: 166
Registered: ‎02-14-2013
My Device: Z10

Re: Work Email setup on Z10

Seems like there is a lot of people with the same problem. My out box is full and getting more pissed by the hour. Everything was working until I did the OS update. BlackBerry was suppose to be correcting problems instead they have created a nightmare fir small business users