Welcome!

Welcome to the official BlackBerry Support Community Forums.

This is your resource to discuss support topics with your peers, and learn from each other.

inside custom component

BlackBerry® Z10

Reply
Regular Contributor
amansour
Posts: 50
Registered: ‎02-18-2013
My Device: z10
My Carrier: Du

Z10 PrObLeM afTeR upDaTe

is it only me or someone else also is facing same issue? after updating my z10, when i send an email from the phone, it looks fine on the phone, but when it reaches to the recepient outlool, many letters are replaced with "=" and the following appears at the bottom of the email:

 

=

Sent from my BlackBerry 10 smartphone.

= =table width="100%" style="background-color:white;border-spa=ing:0px;"> =div id="_persistentHeader" style="border-sty=e: solid none none; border-top-color: rgb(181, 196, 223); border-top-width= 1pt; padding: 3pt 0in 0in; font-family: Tahoma, 'BB Alpha Sans', 'Slate P=o'; font-size: 10pt;">

 

Please use plain text.
Regular Contributor
amansour
Posts: 50
Registered: ‎02-18-2013
My Device: z10
My Carrier: Du

Re: Z10 PrObLeM afTeR upDaTe

And by the way, I didn't use upper case while typing the subject, it did it by itself while I was typing
Please use plain text.
Regular Contributor
amansour
Posts: 50
Registered: ‎02-18-2013
My Device: z10
My Carrier: Du

Re: Z10 PrObLeM afTeR upDaTe

Anyone faced the same issue guys? I need help here, did anyone investigate this issue?
Please use plain text.
Contributor
cr4igora
Posts: 12
Registered: ‎03-18-2013
My Device: BlackBerry z10
My Carrier: O2

Re: Z10 PrObLeM afTeR upDaTe

Yes, I have a user with the same issue, sending emails from her personal BTConnect email account. What email provider do you use and are you still experiencing the same issue? Thanks.

Please use plain text.
Regular Contributor
amansour
Posts: 50
Registered: ‎02-18-2013
My Device: z10
My Carrier: Du

Re: Z10 PrObLeM afTeR upDaTe

Yes I am still facing the same issue, I am running the 10.0.10.82 software.
I am using my business email hosted by my company
Please use plain text.
Contributor
cr4igora
Posts: 12
Registered: ‎03-18-2013
My Device: BlackBerry z10
My Carrier: O2

Re: Z10 PrObLeM afTeR upDaTe

[ Edited ]

Have you tried updating the OS to the latest software version? The latest is10.0.10.90

Please use plain text.
Regular Contributor
amansour
Posts: 50
Registered: ‎02-18-2013
My Device: z10
My Carrier: Du

Re: Z10 PrObLeM afTeR upDaTe

The version of the software is depending on the country, region, here in middle east the latest software release is whatever I have.
Please use plain text.
Contributor
cr4igora
Posts: 12
Registered: ‎03-18-2013
My Device: BlackBerry z10
My Carrier: O2

Re: Z10 PrObLeM afTeR upDaTe

Yes, of course it is. Well, I'll upgrade my user to the latest software version and then report back here to let you know whether that's fixed the issue or not. Then you can either wait for that software upgrade over there or pray that someone else has a solution! Fingers crossed.

 

Please use plain text.
Contributor
cr4igora
Posts: 12
Registered: ‎03-18-2013
My Device: BlackBerry z10
My Carrier: O2

Re: Z10 PrObLeM afTeR upDaTe

I'll continue this in the other thread that's running about the same topic...

 

Please use plain text.