Welcome!

Welcome to the official BlackBerry Support Community Forums.

This is your resource to discuss support topics with your peers, and learn from each other.

inside custom component

BlackBerry® Z10

Reply
New Contributor
Posts: 2
Registered: ‎11-05-2013
My Device: Z10

Z10 connected to car via Bluetooth but no sound

I am having problems with my car connection, it was fine, but in the last week I cannot make or receive calls through bluetooth. It is connected and I can make a call but when it connects I have to talk into the phone, it is the same when taking a call. HELP

Guru III
Posts: 31,009
Registered: ‎06-25-2008
My Device:

I'm rockin the BlackBerry Passport, Z30, Z10, Q10, BlackBerry Mini Stereo Speaker, 64 gig PlayBook, BlackBerry Wireless Headset HS-700

My Carrier: I am on AT&T. Please edit your Personal Profile with your DEVICE TYPE, DEVICE OS and Carrier

Re: Z10 connected to car via Bluetooth but no sound

have you removed the BT pairing and added it back in on the phone?

 




Click here to Backup the data on your BlackBerry Device! It's important, and FREE!


Click "Accept as Solution" if your problem is solved. To give thanks, click thumbs up
Click to search the Knowledge Base at BTSC and click to Read The Fabulous Manuals

BESAdmin's, please make a signature with your BES environment info.


SIM Free BlackBerry Unlocking FAQ
Follow me on Twitter @knottyrope


Want to thank me? Buy my KnottyRope App here


BES 12 and BES 5.0.4 with Exchange 2010 and SQL 2012 Hyper V


New Contributor
Posts: 2
Registered: ‎11-05-2013
My Device: Z10

Re: Z10 connected to car via Bluetooth but no sound

Yes and deleted and reconnected
Super Contributor
Posts: 285
Registered: ‎09-10-2013
My Device: z10

Re: Z10 connected to car via Bluetooth but no sound

HI

 

   i think some configuration should be done on the car kit.

Let me know if this help.
Guru I
Posts: 17,553
Registered: ‎04-01-2008
My Device: BlackBerry Z30, Z10 and Q10 w/OS 10.3.1.2243; PlayBook w/OS 2.1.0.1917

Re: Z10 connected to car via Bluetooth but no sound


allaineem wrote:

HI

 

   i think some configuration should be done on the car kit.


Like what?

--------------------------------------------------------------------------------
1. Please thank those who help you by clicking the "Like" button at the bottom of the post that helped you.
2. If your issue has been solved, please resolve it by marking the post "Solution?" which solved it for you!