Welcome!

Welcome to the official BlackBerry Support Community Forums.

This is your resource to discuss support topics with your peers, and learn from each other.

inside custom component

BlackBerry® Z10

Reply
New Contributor
ddk6
Posts: 4
Registered: ‎08-14-2013
My Device: Blackberry z 10 model # STL100-3

Z10 does not function properly after update to 10.1.0.4181

I ran the update yesterday on my z10 model STL 100-3 , first I lost all my texts, and text history.  I contacted my provider Telus, and then Blackberry, and was basicly told they were lost and I could not get them back. The Blackberry link did not back them up, and I can not get them back. Fine, sucks but fine. Anyways, so today my emails are gone, and it will not link up with my hotmail. I have tried the on off, reboot etc.  I wil not conect to hotmail nor gmail. Though after a visit to a telus location, they did get it to re-set to contect to gmail.

Any help would be appreciated. I have had my phone since they first came out.. litterly, and have had no problems with it at all until this update.

Forums Advisor III
RobGambino
Posts: 1,813
Registered: ‎05-29-2013
My Device: BlackBerry Z30

Re: Z10 does not function properly after update to 10.1.0.4181

Good day


Welcome to BB forums

 

Did you preform back up yourself? because the update? 

 

Also did you have any email problems before the OS update?

_______________________________________________________
Want to contract me? You can follow me on Twitter @RobGambino

Be sure to click Like! for those who have helped you.
Click Accept as Solution for posts that have solved your issue(s)!
New Contributor
ddk6
Posts: 4
Registered: ‎08-14-2013
My Device: Blackberry z 10 model # STL100-3

Re: Z10 does not function properly after update to 10.1.0.4181

I have my bb set to back up weekly on my settings on the blackberry link softwear.  As I had stated, my phone worked perfectly well prior to this most recent update.

Yesterday, after work, I went into a Cyas retail outlet, the clerk there took the battery out while it was running, and put it back in. stating it would force a re-boot.  Didnt work.

Last night my HUB would kind of flicker.

Anyways, I just turned it off overnight, this morning, everything seems to be running fine.  I have to say, I am very disapointed with RIM/BLackberry's lack of general suport with this issue. A quick google search shows I am not the only person who lost data/had issues with this latest "update"

Forums Advisor III
RobGambino
Posts: 1,813
Registered: ‎05-29-2013
My Device: BlackBerry Z30

Re: Z10 does not function properly after update to 10.1.0.4181

Well if you want go back to your previous OS then follow the link below if your everything is running fine right now then don't bother but you can use that info for the future good Luck :smileywink:

 

How to Reload your Blackberry10 OS

 

 please be advise that this forum is not ran by BlackBerry it self

 

medium.jpg

_______________________________________________________
Want to contract me? You can follow me on Twitter @RobGambino

Be sure to click Like! for those who have helped you.
Click Accept as Solution for posts that have solved your issue(s)!
New Contributor
ddk6
Posts: 4
Registered: ‎08-14-2013
My Device: Blackberry z 10 model # STL100-3

Re: Z10 does not function properly after update to 10.1.0.4181

Thanks, I do know how to restore to my previous os etc, and I very much appreciate your responses.

Have a good day :smileyhappy: 

Forums Advisor III
RobGambino
Posts: 1,813
Registered: ‎05-29-2013
My Device: BlackBerry Z30

Re: Z10 does not function properly after update to 10.1.0.4181

Your welcome take care! :smileytongue:

_______________________________________________________
Want to contract me? You can follow me on Twitter @RobGambino

Be sure to click Like! for those who have helped you.
Click Accept as Solution for posts that have solved your issue(s)!