Welcome!

Welcome to the official BlackBerry Support Community Forums.

This is your resource to discuss support topics with your peers, and learn from each other.

inside custom component

BlackBerry® Z10

Reply
New Contributor
CandaceRudy
Posts: 2
Registered: ‎04-26-2013
My Device: Z10

Z10 won't display attachments when emailed. Also can't forward emails with attachments.

Since the update I don't get attachments to my phone and I can't forward an email with an attachment. 

Please use plain text.
BlackBerry Technical Advisor (Retired)
ViciousFerret
Posts: 4,285
Registered: ‎07-26-2010
My Device: Q10/Q5/Z10/9930/9860/9310

Re: Z10 won't display attachments when emailed. Also can't forward emails with attachments.

Hey CandaceRudy,

Welcome to the BlackBerry Support Community Forums.

 

Thanks for the question.

 

What version of BlackBerry 10 are you currently running? Go to Settings>About to find out.  Also do you get a red X or an error message when you send out the attachment?  Have you tried different email accounts?

 

I look forward to your reply.

 

Cheers.


-ViciousFerret


 


Come follow your BlackBerry Technical Team on Twitter! @BlackBerryHelp


Be sure to click Like! for those who have helped you.

Click  Accept as Solution for posts that have solved your issue(s)!



Please use plain text.
New Contributor
CandaceRudy
Posts: 2
Registered: ‎04-26-2013
My Device: Z10

Re: Z10 won't display attachments when emailed. Also can't forward emails with attachments.

10.0.10.85
No I don't get a red X. When I receive the email it strips the attachment completely and when I forward the attachment is not there either.
Please use plain text.