Welcome!

Welcome to the official BlackBerry Support Community Forums.

This is your resource to discuss support topics with your peers, and learn from each other.

inside custom component

BlackBerry® Z10

Reply
New Member
TemitopeAtte
Posts: 1
Registered: ‎12-28-2013
My Device: Z10

http://www.bberror.com/bb10-0015

My contacts have not been showing for more than a month and i have tried everything without success.

 

Today I deceided to restore to factory state after a proper backup from the BB Link. Now after a long time i got this error message:

 

http://www.bberror.com/bb10-0015 

 

I tried to reload from Blackberry Link but it keeps saying my phine is not connecting, even though it surely is, and the computer certainly detects it. 

 

That's the message on my phone.

 

Please help

Elite II
BillJ
Posts: 8,978
Registered: ‎01-05-2009
My Device: BlackBerry Z30

Re: http://www.bberror.com/bb10-0015

I've never had that specific error message but I've encountered times when my Z10 will not connect to BlackBerry Link despite showing as connected to my PC. I've tried multiple times to connect with no success then without changing anything I've tried, it suddenly connects. If nothing from the Knowledge Base article helps you, you might want to keep trying to connect and maybe your phone will magically get connected.

 

 

Not the most technical of solutions, but I hope it helps you nonetheless. Cheers.  :smileyhappy:


- If my response has helped you, please click "Options" beside my post and mark it as solved. Clicking the "thumbs up" icon near the bottom of my response would also be appreciated.



New Contributor
ros1407
Posts: 6
Registered: ‎05-11-2013
My Device: Z10

Re: http://www.bberror.com/bb10-0015

was your device reloaded completed succesfully?

 

You might want to reload it retry to reload it again.

 

I had same error earlier, but when I did the factory reset, was failed halfway while loading the software and stuck with different error message.

 

"There was an error updating your sofware. An error has ocurred while updating your devices software. Device communications error encountered. [A:0x0000000F]. "

 

 

 

New Contributor
KHALEDELSHAMY
Posts: 3
Registered: ‎01-27-2014
My Device: BBZ10 STL100-1

Re: http://www.bberror.com/bb10-0015

I have the same problem here and tried out everything. Updated through BB Link, Updated Through The Web, Updated Through AutoLoader, All Are Completed Successfully but the phone is not booting and stuck at the blackberry logo.
New Contributor
genti1
Posts: 9
Registered: ‎07-25-2013
My Device: z10

Re: http://www.bberror.com/bb10-0015

I have more than 2 moths with this problem and none has solved my problem. I send my Z10 to lot of service providers but nothing yet. I suggest to all of BB users to not buy BB Z10 because it is the worst phone i have ever used and none can support with its prrblems.

If anyone has solved this problem "www.bberror.com/bb10-0015" can tell to the others.

 

Thnx

New Contributor
ros1407
Posts: 6
Registered: ‎05-11-2013
My Device: Z10

Re: http://www.bberror.com/bb10-0015

I send my Z10 to the service provider and they replaced it with a new phone. Luckily it is still under warranty
New Member
ShannahM
Posts: 1
Registered: ‎03-08-2014
My Device: Blackberry Z10

Re: http://www.bberror.com/bb10-0015

The same exact thing happened to me. I'm not at all tech-savvy. Has anyone had any luck with this?

New Contributor
KHALEDELSHAMY
Posts: 3
Registered: ‎01-27-2014
My Device: BBZ10 STL100-1

Re: http://www.bberror.com/bb10-0015

i had the same problem, luckely, it was still in the warrenty and had been replaced with a new one

Contributor
Ayed85
Posts: 18
Registered: ‎11-15-2013
My Device: Z10

Re: http://www.bberror.com/bb10-0015

So this problem can never be solved??
Contributor
seageath
Posts: 16
Registered: ‎11-02-2012
My Device: Playbook 32Gb Wifi / Bold 9900 / Whiteberry Z10

Re: http://www.bberror.com/bb10-0015

 

This is the explanation 

 

http://btsc.webapps.blackberry.com/btsc/viewdocument.do?externalId=KB34545&sliceId=2&cmd=displayKC&d...

 

And this is the solution

 

http://btsc.webapps.blackberry.com/btsc/viewdocument.do?externalId=KB34045&sliceId=2&cmd=displayKC&d...

 

I'm loading my software after the error code showed up on my BB, currently downloading the software.

 

Wish me luck.

 

-sea-

SEA - Powered by Whiteberry Z10 & Playbook 32Gb Wifi