Welcome!

Welcome to the official BlackBerry Support Community Forums.

This is your resource to discuss support topics with your peers, and learn from each other.

inside custom component

BlackBerry® Z10

Reply
New Member
pmarsonia
Posts: 2
Registered: ‎05-06-2013
My Device: Blackberry Z10

showing there are vmails but system says no vmail

Any idea how to fix? And still have email timestamp issue on Z10
Hall of Famer II
sdgardne
Posts: 48,764
Registered: ‎11-28-2008
My Device: Z30, Z10 & Q10 (10.2.2.1531), Playbook (2.1.0.1526)

Re: showing there are vmails but system says no vmail

Hello,

For vmail, the old trick might work -- call your Z10 number from a different line, don't answer and leave a message. Then retrieve/delete the message on the Z10. Sometimes that kicks the carrier notification system and clears things up.

As for your email timestamp issue...if you mean the sending timestamp, no news there...but we are all hopeful regarding future OS updates.

Good luck!

Occam's Razor nearly always applies when troubleshooting technology issues!
If anyone has been helpful to you, please show your appreciation by clicking the button inside of their post. Please click here and read, along with the threads to which it links, for helpful information to guide you as you proceed. I always recommend that you treat your BlackBerry like any other computing device, including using a regular backup schedule...click here for an article with instructions.
Join our BBM Channels
BSCF General Channel
PIN: C0001B7B4   Display/Scan Bar Code
Knowledge Base Updates
PIN: C0005A9AA   Display/Scan Bar Code