Welcome!

Welcome to the official BlackBerry Support Community Forums.

This is your resource to discuss support topics with your peers, and learn from each other.

inside custom component

BlackBerry® Z10

Reply
Contributor
kbalaz
Posts: 32
Registered: ‎10-29-2012
My Device: Z10/Playbook
My Carrier: Bell Mobility

sound resets to off on startup

I turn my phone off every night and turn on in the morning. Every time the sound (notifications) turns itself off. My steps, turn on phone in the morning, go to settings>notifications> and turn sound on, every day. Not a huge deal, but would like to not have to do that.

Please use plain text.
BlackBerry Technical Advisor (Retired)
ViciousFerret
Posts: 4,285
Registered: ‎07-26-2010
My Device: Q10/Q5/Z10/9930/9860/9310

Re: sound resets to off on startup

Hey kbalaz,

Welcome to the BlackBerry Support Community Forums.

 

Thanks for the question.

 

What sound profile is currently active on your BlackBerry Z10?  Also just to clarify, this only happens when you turn it off and turn it back on?  The notifications will work while its powered on?

 

Also did this issue happen ever since you got the BlackBerry Z10?  

 

I look forward to your reply.

 

Cheers.


-ViciousFerret


 


Come follow your BlackBerry Technical Team on Twitter! @BlackBerryHelp


Be sure to click Like! for those who have helped you.

Click  Accept as Solution for posts that have solved your issue(s)!



Please use plain text.
Contributor
kbalaz
Posts: 32
Registered: ‎10-29-2012
My Device: Z10/Playbook
My Carrier: Bell Mobility

Re: sound resets to off on startup

Correct.  Once unit is powered on sound notifications work as they should. It's just on power off and then back on again the next day. It is default sound profile of normal. I believe that this has been since day one, but I can't say for sure.  I have added a micro sd card and a few apps. Thank you 

Please use plain text.
Contributor
kbalaz
Posts: 32
Registered: ‎10-29-2012
My Device: Z10/Playbook
My Carrier: Bell Mobility

Re: sound resets to off on startup

Not sure what has changed, but my sound profiles are now working as normal. Start up phone everything is good.

Please use plain text.