If you are using Internet Explorer, please remove blackberry.com from your compatibility view settings.

Welcome!

Welcome to the official BlackBerry Support Community Forums.

This is your resource to discuss support topics with your peers, and learn from each other.

inside custom component

BlackBerry® Z10

Reply
New Contributor
simon2013z10
Posts: 9
Registered: ‎08-03-2013
My Device: blackberry z 10
My Carrier: bell canada

z 10 issues

has anyone lost there LTE network and have just letter H and cant connect to internet  it started last week i would drive to work and have lte the whole drive and at work now all i get is H and have no internet  at work  any ideas could it be a bad sim

Please use plain text.
Forums Advisor III
RobGambino
Posts: 1,813
Registered: ‎05-29-2013
My Device: BlackBerry Z30
My Carrier: Bell

Re: z 10 issues

Good day


Welcome to BB forums

 

I have prefect LTE signal I turn the option on but I normally don't use it because some areas I don't good signal and that can drain the battery searching for LTE signal.


I am also on Bell Network! 

 

Try to reset your Z10 

 

Restart or reset your device

 
If your BlackBerry device is running slower than usual or not responding, turning off and turning back on your device might help to solve the problem.
Do one of the following:
  • To restart your device, press and hold the Power/Lock key on the top of your device. Tap Restart.
  • To reset your device, press and hold the Power/Lock key for ten seconds.
_______________________________________________________
Want to contract me? You can follow me on Twitter @RobGambino

Be sure to click Like! for those who have helped you.
Click Accept as Solution for posts that have solved your issue(s)!
Please use plain text.