Welcome!

Welcome to the official BlackBerry Support Community Forums.

This is your resource to discuss support topics with your peers, and learn from each other.

inside custom component

BlackBerry® Z10

Reply
New Member
omaralshaker
Posts: 2
Registered: ‎05-27-2013
My Carrier: ZAIN

z10 with exchange

I have a problem with my mobile z10 .

it connect to the exchange for 2 mintues then disconnect !

how to fix this ?

all the setting are right 

Please use plain text.
BlackBerry Technical Advisor (Retired)
ViciousFerret
Posts: 4,285
Registered: ‎07-26-2010

Re: z10 with exchange

Hey omaralshaker,

Welcome to the BlackBerry Support Community Forums.

 

Thanks for the question.

 

Does the email account show that it is not valid after a few hours on the BlackBerry Z10?  Are you setup on a BlackBerry Enterprise Server as well?  Do you know if any other users are affected?

 

I look forward to your reply.

 

Cheers.


-ViciousFerret


 


Come follow your BlackBerry Technical Team on Twitter! @BlackBerryHelp


Be sure to click Like! for those who have helped you.

Click  Accept as Solution for posts that have solved your issue(s)!



Please use plain text.
New Member
omaralshaker
Posts: 2
Registered: ‎05-27-2013
My Carrier: ZAIN

Re: z10 with exchange

we have exchange 2003 .

other users uses diffrent mobiles .this is the first time we use z10 .

it is working on curve .

it connect for sevral mintues then disconnect . after I put the password agian , it connects .

and so on .

Please use plain text.