Welcome!

Welcome to the official BlackBerry Support Community Forums.

This is your resource to discuss support topics with your peers, and learn from each other.

inside custom component

BlackBerry® Z30

Reply
New Contributor
didi555
Posts: 2
Registered: ‎01-12-2014
My Device: Blackberry z30
My Carrier: Lyca mobile

Need to know pls!

I got my blackberry z30 yesterday and noticed something funny. When the phone was starting up, it showed a blackberry z10 instead of z30. And then when i went of facebook, it was prompting me to download a blackberry z10. Also when the phone's light goes dim, it still shows the blckberry z10 instead of z30. is this normal?? is it not supposed to be showing blackberry z30??  i need to know please. 

Please use plain text.
New Contributor
Mark-London
Posts: 4
Registered: ‎01-12-2014
My Device: Z30
My Carrier: Vodafone

Re: Need to know pls!

Did you buy it new or second-hand?  If new, I suggest you get back to the vendor.  If second-hand, you may have been had.  How much did you pay for it?

Please use plain text.
New Contributor
didi555
Posts: 2
Registered: ‎01-12-2014
My Device: Blackberry z30
My Carrier: Lyca mobile

Re: Need to know pls!

I actually bought it brand new from Ebay. And it has all d features of a Z30.
Please use plain text.
New Contributor
Mark-London
Posts: 4
Registered: ‎01-12-2014
My Device: Z30
My Carrier: Vodafone

Re: Need to know pls!

suggest you get back to the Ebay vendor and also log a dispute which will freeze their funds in  Paypal until the matter is resolved. 

Please use plain text.
Guru III
knottyrope
Posts: 29,768
Registered: ‎06-25-2008
My Device:

I'm rockin the BlackBerry Z30, Z10, Q10, BlackBerry Mini Stereo Speaker, 64 gig PlayBook, BlackBerry Wireless Headset HS-700

My Carrier: I am on AT&T. Please edit your Personal Profile with your DEVICE TYPE, DEVICE OS and Carrier

Re: Need to know pls!

what OS is installed?

 

possible a leak os was instaleld

 

 




Click here to Backup the data on your BlackBerry Device! It's important, and FREE!


Click "Accept as Solution" if your problem is solved. To give thanks, click thumbs up
Click to search the Knowledge Base at BTSC and click to Read The Fabulous Manuals

BESAdmin's, please make a signature with your BES environment info.


SIM Free BlackBerry Unlocking FAQ
Follow me on Twitter @knottyrope


Want to thank me? Buy my KnottyRope App here


BES 5.0.4 and BES 10.2.2 with Exchange 2010 and SQL 2008


Please use plain text.
JSanders
Posts: 82,888
Likes: 22,683
Solutions: 5,840
Registered: ‎04-01-2008
My Device: Z30 • Z10 • Torch9850 • Playbook
My Carrier: Verizon

Re: Need to know pls!

Wait, where is this showing you it is a #Z10, on what screen? Go to Settings > About > Model. What is the exact model number?




1. If any post helps you please click the Like Button below the post(s) that helped you.
2. Please resolve your thread by marking the post "Solution?" which solved it for you!
3. Install free BlackBerry Protect today for backups of contacts and data.
4. Guide to Unlocking your BlackBerry & Unlock Codes


Join our BBM Channels (Beta)
BlackBerry Support Forums Channel
PIN: C0001B7B4   Display/Scan Bar Code
Knowledge Base Updates
PIN: C0005A9AA   Display/Scan Bar Code
Please use plain text.