Welcome!

Welcome to the official BlackBerry Support Community Forums.

This is your resource to discuss support topics with your peers, and learn from each other.

inside custom component

Community Feedback and Ideas

Reply
Developer
Posts: 648
Registered: ‎09-26-2012
My Device: Limited Edition Z10, Playbook 16GB/32GB, Dev Alpha A/B/C

Problems posting images on the forum

Lately I am seeing a lot people who have trouble uploading images on the forum. Not because it is not working for them, but because the images do not correctly appear. Almost every time the images are replaced by the triangle image, which is probably the defualt image on this forum.

 

I have also had this problem. When I uploaded my image and posted my message, I was seeing the image as was intended. But when I linked my post to a friend, he wasn't seeing the image, only the triangle. We both did cleared our caches and then I had the same problem, not seeing the image anymore. Then I updated my post and resubmitted the image. Which apparently worked because the image became visible for my friend.

 

I am not the only one having this problem, because I am seeing a lot of the triangles. Maybe this has something to do with the images not being uploaded correctly?

Maybe the admins should hve a look at what could be wrong?



A like is always appreciated,
but a nomination for BB Elite even more :-)
You can also contact me on Twitter: @ndsmyter
Posts: 88,189
Likes: 23,540
Registered: ‎04-01-2008
My Device: Passport • Z30 • Z10 • Torch9850 • Playbook
My Carrier: Verizon

Re: Problems posting images on the forum

I haven't see that issue (not to say you haven't, though).

 

Sometimes images must be approved for display by a moderator. I am not sure when or how or what images are automatically displayed and which might display automatically. On thing you might try in the future when posting an image is in that post, click on the "report inappropriate conduct" and let the moderator on duty know you have placed an image which needs moderation (or approval).

 

Then again, it could simply be a temporary Lithium software issue.




1. If any post helps you please click the Like Button below the post(s) that helped you.
2. Please resolve your thread by marking the post "Solution?" which solved it for you!
3. Install free BlackBerry Protect today for backups of contacts and data.
4. Guide to Unlocking your BlackBerry & Unlock Codes


Join our BBM Channels (Beta)
BlackBerry Support Forums Channel
PIN: C0001B7B4   Display/Scan Bar Code
Knowledge Base Updates
PIN: C0005A9AA   Display/Scan Bar Code
Developer
Posts: 648
Registered: ‎09-26-2012
My Device: Limited Edition Z10, Playbook 16GB/32GB, Dev Alpha A/B/C

Re: Problems posting images on the forum

I have seen this issue for a couple of days now, so I don't think it is a temporary issue (but of course it can still be temporarily). And I am also not the only one seeing this. Some others devs I know on this forum are saying they have the same problem.

I think it is mostly with new posts that the problem occurs, so it could indeed be the issue about the approval of images.
But I will try your suggestion next time about inappropriate conduct and see if that fixes the problem :-)


A like is always appreciated,
but a nomination for BB Elite even more :-)
You can also contact me on Twitter: @ndsmyter
Posts: 88,189
Likes: 23,540
Registered: ‎04-01-2008
My Device: Passport • Z30 • Z10 • Torch9850 • Playbook
My Carrier: Verizon

Re: Problems posting images on the forum

Just to add, "temporary" Lithium issues have been known to last several weeks, until something is fixed.

They (Lithium) just don't move very fast.




1. If any post helps you please click the Like Button below the post(s) that helped you.
2. Please resolve your thread by marking the post "Solution?" which solved it for you!
3. Install free BlackBerry Protect today for backups of contacts and data.
4. Guide to Unlocking your BlackBerry & Unlock Codes


Join our BBM Channels (Beta)
BlackBerry Support Forums Channel
PIN: C0001B7B4   Display/Scan Bar Code
Knowledge Base Updates
PIN: C0005A9AA   Display/Scan Bar Code
Developer
Posts: 648
Registered: ‎09-26-2012
My Device: Limited Edition Z10, Playbook 16GB/32GB, Dev Alpha A/B/C

Re: Problems posting images on the forum

Ah, in that case it could indeed be a 'Lithium problem'. If I see the problem popping up again in a month or so, I will come back to this post. For now I'll just ignore those errors if I see them


A like is always appreciated,
but a nomination for BB Elite even more :-)
You can also contact me on Twitter: @ndsmyter
Retired
Posts: 1,068
Registered: ‎01-11-2010
My Device: BlackBerry Zed10

Re: Problems posting images on the forum

Hey there ndsmyter,

 

JSanders is correct, in that, images require moderation before they display.

 

Did you find this working differently previously?

 

^Bo

 

Come follow your BlackBerry Technical Team on twitter! @BlackBerryHelp

Be sure to click Likes for those who have helped you.

Click Accept as Solution for posts that have solved your issue(s)!

Developer
Posts: 648
Registered: ‎09-26-2012
My Device: Limited Edition Z10, Playbook 16GB/32GB, Dev Alpha A/B/C

Re: Problems posting images on the forum

I just probably hadn't seen any very new posts in the past. But now that I know this, it makes sense. Thanks for the update :-)


A like is always appreciated,
but a nomination for BB Elite even more :-)
You can also contact me on Twitter: @ndsmyter