Welcome!

Welcome to the official BlackBerry Support Community Forums.

This is your resource to discuss support topics with your peers, and learn from each other.

Reply
New Contributor
Posts: 3
Registered: ‎03-03-2013
My Device: z10
My Carrier: vodafone india

Re: BBM between z10 devices not working...?

i am also using z10, n even my bbm is not working...my network provider is vodafone india...my emails are working properly....but bbm is not working on service provider..as soon as i disconnect my wifi my bbm stops working..

tried calling vodafone people..but they they have no solution for it..i am already BIS plan but still its not working...please help...

Contributor
Posts: 13
Registered: ‎02-09-2013
My Device: z10
My Carrier: Zain KSA

Re: BBM between z10 devices not working...?

I had the same problem until I canceled BIS service, after that BBM worked all the time
New Contributor
Posts: 3
Registered: ‎03-03-2013
My Device: z10
My Carrier: vodafone india

Re: BBM between z10 devices not working...?

Sir which are you using rite now... n on which carrier....???
Contributor
Posts: 13
Registered: ‎02-09-2013
My Device: z10
My Carrier: Zain KSA

Re: BBM between z10 devices not working...?

Z10 in Saudi with Zain
New Contributor
Posts: 3
Registered: ‎03-03-2013
My Device: z10
My Carrier: vodafone india

Re: BBM between z10 devices not working...?

which plan are u using now...??

Contributor
Posts: 13
Registered: ‎02-09-2013
My Device: z10
My Carrier: Zain KSA

Re: BBM between z10 devices not working...?

No BB plan... just have a data plan...

 

Contributor
Posts: 26
Registered: ‎02-24-2013
My Device: 2013 BlackBerry Z10
My Carrier: Mobily KSA

Re: BBM between z10 devices not working...?

Mobily KSA has confirmed that, they are facing issues on BB Z10 They are still working to get a resolution for this. Until then, all mobily users will have connectivity issues. I heard STC and Zain works well on Z10

Contributor
Posts: 20
Registered: ‎02-27-2013
My Device: Z10-stl100-1
My Carrier: vodafone

Re: BBM between z10 devices not working...?

I have the same issue z10 bbm is not working well ,sometimes on wifi or mobile internet ,please help

Contributor
Posts: 20
Registered: ‎02-27-2013
My Device: Z10-stl100-1
My Carrier: vodafone

Re: BBM between z10 devices not working...?

what is bis service

New Contributor
Posts: 2
Registered: ‎03-05-2013
My Device: Blackberry Z10
My Carrier: Crazy John's

Re: BBM between z10 devices not working...?

Hi ViciousFerret

 

I'm facing quite similar problem, everythings works fine with Wi-Fi, plus the blackberry logo appears alongside the signal bar which from I read through help page that means the internet service, blackberry messenger service, email etc are working, but without Wi-Fi it just disconected right away, no blackberry logo alongside the signal bar, althought the signal shows 3g with full bar, i can't seem to access internet nor bbm.

 

I try contacting my provider they said I already got the right package for full internet service and bbm. All they can suggest is to go to the "Host Routing Table". From what I read, BB Z10 doesn't need any registration and bbm will just works with internet service not BIS anymore right?

 

The other thing is when I switch the sim back to my previous blackberry bold 9700, it notified right away through mail that the handheld has been registered with the wireless network and the internet + bbm works right away.

 

Is there something wrong with my Z10 settings?

 

Thankyou.