Welcome!

Welcome to the official BlackBerry Support Community Forums.

This is your resource to discuss support topics with your peers, and learn from each other.

Reply
New Contributor
Ladyv3k3
Posts: 2
Registered: ‎01-29-2012
My Device: 8520 RCG41GW

Re: Burning Support Q's about AppWorld?

Same problem here pls I need help
Regular Contributor
thysb
Posts: 65
Registered: ‎07-27-2011
My Device: 9300 Curve

Re: Burning Support Q's about AppWorld?

Contributor
scottishfreestyle
Posts: 12
Registered: ‎03-24-2012
My Device: torch 9800

Re: Burning Support Q's about AppWorld?

Have exact same issue!! These handsets are **bleep**!!
Torch 9800
T-Mobile
OS6 Bundle 2534
v6.0.0.570
Platform v6.6.0.212
Contributor
scottishfreestyle
Posts: 12
Registered: ‎03-24-2012
My Device: torch 9800

Re: Burning Support Q's about AppWorld?

Oh my god!! Never experienced a Mobile maker with such obvious problems!!
Torch 9800
T-Mobile
OS6 Bundle 2534
v6.0.0.570
Platform v6.6.0.212
Contributor
scottishfreestyle
Posts: 12
Registered: ‎03-24-2012
My Device: torch 9800

Re: Burning Support Q's about AppWorld?

Where within BB App World does it allow you to download the Appworld icon?? Cannot find anything.
Torch 9800
T-Mobile
OS6 Bundle 2534
v6.0.0.570
Platform v6.6.0.212
New Member
yudifirtino
Posts: 1
Registered: ‎04-16-2012
My Device: 9105

Re: Burning Support Q's about AppWorld?

I can't run my app world
Visitor
mashah
Posts: 1
Registered: ‎04-21-2012
My Device: curve 8520

Re: Burning Support Q's about AppWorld?

My app world dnt want 2 work it say I must install black berry id ,but wen I'm trying 2 do it says contacting black berry Id server after dat it will say downloading failed try again later plz help
New Member
chukwurahvincent
Posts: 1
Registered: ‎11-23-2012
My Device: Bold 9700

Re: Burning Support Q's about AppWorld?

My appworld icon disappeared after upgrading
New Contributor
dennis91950
Posts: 2
Registered: ‎11-25-2012
My Device: Blackberry Curve 8530

Re: Burning Support Q's about AppWorld?

On BBerry 8530 curve w/os 5.00 I downloaded the latest release Version 4.x. The download and install appeared OK. That is until I tried to use the App. I can download free app's just fine. If it is a paid App I get an error that reads unable to find (locate, logon, use) the Appworld server check network settings and try again. Then the dialog closes and closes appworld. I set it up to use Paypal, no workee. I switched to my debit card at W/Fargo, no workee, Then switched to my checking account at W/Fargo and THAT is no workee. I have run out of choices. If you can help me, I will be eternally grateful.
Respectfully,

Dennis C. Cooney, US Navy Retired,
Vietnam Veteran