Welcome!

Welcome to the official BlackBerry Support Community Forums.

This is your resource to discuss support topics with your peers, and learn from each other.

Reply
New Contributor
abbz81
Posts: 2
Registered: ‎02-14-2013
My Device: Bold 9900
My Carrier: Du - UAE

YouTube's not working

Hi,

I'm Abu Bakr from Dubai, UAE and am using Bold 9900. I have an issue. My youtube was working fine till last night and since the morning today I am able to open YouTube using the default BB application (that in turn opens BB's default browser) but I cannot play any file. The play button in the center of the file (as it used to appear before) is now disabled.

 

I tried to uninstall the app. Installed another but nothing is helping. What could be the reason? Can someone help please?

Please use plain text.
New Contributor
aa3qil
Posts: 7
Registered: ‎02-14-2013
My Device: 9360
My Carrier: 7.1

Re: YouTube's not working

SAME. THING but 9360. Sum 1 :::::::HELP
Please use plain text.
New Contributor
aa3qil
Posts: 7
Registered: ‎02-14-2013
My Device: 9360
My Carrier: 7.1

Re: YouTube's not working

I'm frm Q6r
Please use plain text.
New Contributor
ishaq_mca
Posts: 6
Registered: ‎02-15-2013
My Device: bold 9930
My Carrier: sprint

Re: YouTube's not working

This is ishaq from india

Same problem since yesterday,I am using BB bold 9930,the play button on you tube is disabled.

I think its a technical software problem from BB
Please use plain text.
New Contributor
ishaq_mca
Posts: 6
Registered: ‎02-15-2013
My Device: bold 9930
My Carrier: sprint

Re: YouTube's not working

The problem is with you tube site as stated by one of forum member who has already contacted blackberry support team
Please use plain text.
New Contributor
jammm
Posts: 8
Registered: ‎02-14-2013
My Device: Blackberry Bold 9900
My Carrier: Idea

Re: YouTube's not working

Please use plain text.
New Member
nzshaikh
Posts: 1
Registered: ‎02-17-2013
My Device: curve 9380
My Carrier: chatr

Re: YouTube's not working

Hi. I have curve 9380. I have been facing the same problem. Hope it gets solved soon.
Please use plain text.