Welcome!

Welcome to the official BlackBerry Support Community Forums.

This is your resource to discuss support topics with your peers, and learn from each other.

inside custom component

Java Development

Reply
Contributor
morpheusghost
Posts: 34
Registered: ‎07-30-2010
My Device: Not Specified

Re: Barcode recognition

You welcome!!!

Please use plain text.
Contributor
morpheusghost
Posts: 34
Registered: ‎07-30-2010
My Device: Not Specified

Re: Barcode recognition

Oh i forgot!! make sure u place the Blackberry JDEclipse into C:\Program Files!! It took me a whole day to find out why i couldn't run the app.

Please use plain text.
Developer
packiaraj
Posts: 231
Registered: ‎07-09-2009
My Device: Not Specified

Re: Barcode recognition

Ok Thanks Friend...:smileywink:

Please use plain text.
Developer
trivedirujuta
Posts: 528
Registered: ‎10-06-2009
My Device: 9800,BB Dev Alpha,z10 limited edition
My Carrier: Vodafone

Re: Barcode recognition

hi,

I have used zxing 1.4 ,the application is running fine but when i scan some barcode and then it shows "Decoding image.." ,after that it always shows connection closed exception.Can you help me please?

 

Rujuta Trivedi
Please use plain text.
Developer
vishal_33
Posts: 104
Registered: ‎07-08-2010
My Device: blackberry bold
My Carrier: developer

Re: Barcode recognition

Hi morpheusghost,

i  include the zxing library and its working,  but  every time i  have to take a snapshot .

so is there any way so that i can scan using camera open? like using view finder or else?

 i am not much familier with  zxing library and i am not able to debug  in device because 

 there is alert message disconnect your mobile from  computer to take a snapshot ?

 from which place it display?  i still not able to find  it.

please give me  suggestion for my query.

Regards
Vishal Patel
Please use plain text.
Developer
vishal_33
Posts: 104
Registered: ‎07-08-2010
My Device: blackberry bold
My Carrier: developer

Re: Barcode recognition

is it possible to  to scan barcode with captureing  image ?

means auto scanning is possible in  os 5.0 ?

Regards
Vishal Patel
Please use plain text.
Developer
dhanashreerao
Posts: 51
Registered: ‎08-25-2008
My Device: Not Specified

Re: Barcode recognition

Hi,

 

I am able to do all above steps succseefully. And the application is workign fine for QR codes. However it's not giving any result for EAN 13 type barcode. If anybody knows please let me know if  I need to do any changes in code or is there any other way to get it.

 

Thanks in advance.

 

Regards,

Dhanashree.

Please use plain text.
New Contributor
tameishawood
Posts: 4
Registered: ‎02-28-2012
My Device: blackberry torch
My Carrier: degicel

Re: Barcode recognition

i copied and pasted the folders ing src and it give and error and all the packages have an 'x' next to them

Please use plain text.