Welcome!

Welcome to the official BlackBerry Support Community Forums.

This is your resource to discuss support topics with your peers, and learn from each other.

inside custom component

Java Development

Reply
New Developer
ArthurKnight
Posts: 54
Registered: ‎10-07-2008
My Device: Not Specified
Accepted Solution

BlackBerry Simulator does not browse

Hi,

 

I´m using the simulator from BB JDE 4.2, I isntalled it in a different computer and the browser just don´t browse neither google nor my web services.

 

In the first PC I have everithing working. I this new Dev enviroment the simulator doesn´t browse.

 

There is no internet restriction, I can open a explorer and browse free.

 

I´m stuck with this, because that second enviroment will be a test enviroment.

 

I searched the forum, but could´t fine a solution

 

Thanks in advance. :smileyhappy:

Please use plain text.
Developer
RexDoug
Posts: 4,764
Registered: ‎07-21-2008
My Device: Not Specified

Re: BlackBerry Simulator does not browse

Arthur,

 

Are you starting the MDS program prior to running the browser?

Please use plain text.
New Developer
ArthurKnight
Posts: 54
Registered: ‎10-07-2008
My Device: Not Specified

Re: BlackBerry Simulator does not browse

Thanks for reply

 

I´m sorry but what is MDS? Is it the desktop software? Because I have installed in my PC, but no in the test machine.

 

Regards!

Please use plain text.
New Developer
ArthurKnight
Posts: 54
Registered: ‎10-07-2008
My Device: Not Specified

Re: BlackBerry Simulator does not browse


RexDoug wrote:

Arthur,

 

Are you starting the MDS program prior to running the browser?


I found it! It has to be running is in the menu where you run the BB JDE

 

Thanks a lot!!

 

The strange thing is that I dont remember to run it in my dev enviroment, maybe its already running in background.

 

Regards!

Please use plain text.