Welcome!

Welcome to the official BlackBerry Support Community Forums.

This is your resource to discuss support topics with your peers, and learn from each other.

inside custom component

Java Development

Reply
Trusted Contributor
user17
Posts: 145
Registered: ‎01-23-2012
My Carrier: airtel

BrowserField issue

Hi All,

 

         I need to configure BrowserField to default browser propertises, for that what i need to do. Because i am running one url that working in default browser but through BrowserField it is not working. The url is redirecting to another url. So I think some one have worked on like this issue, Please help me....

 

 

Thanks

Please use plain text.
Trusted Contributor
user17
Posts: 145
Registered: ‎01-23-2012
My Carrier: airtel

Re: BrowserField issue

Hi All,

            If any one fixed this issue then please help me.

 

 

 

 

 

Thanks

Please use plain text.
Developer
Jam321
Posts: 59
Registered: ‎06-15-2012
My Carrier: XZY

Re: BrowserField issue

can you give more about what r u looking ?? so you will get help
Please use plain text.
Trusted Contributor
ankitagrawal
Posts: 141
Registered: ‎02-15-2012
My Carrier: Airtel

Re: BrowserField issue

Hi, Please use the following code..

 

BrowserSession browserSession = Browser.getDefaultSession();
browserSession.displayPage("http://www.google.com");

Please use plain text.
Trusted Contributor
user17
Posts: 145
Registered: ‎01-23-2012
My Carrier: airtel

Re: BrowserField issue

Hi,

         Thanks to All....

 

I am calling a url through my app, for that i used browserfield but iam getting error like " Could not select proper Transport Descriptor for://url " ; but same url putting into the default browser it was working.  So i think i was missing some setting in my browserfield.

 

Using browserSession it is opening in default browser, in a URL Redirection case if i click back button it is not work, i want double click back button then only i can reach my home screen, that's what iam not used browserSession.

 

But OS 6 browserfiled it is working not working in OS5.

 

Thanks

 

 

Please use plain text.
Developer
pankajace12
Posts: 192
Registered: ‎04-30-2011
My Carrier: Airtel

Re: BrowserField issue

Hi,

Can you please try with this code.

BrowserField call = new BrowserField();
call.requestContent("http://www.google.com");

Thanks
Please use plain text.
Trusted Contributor
user17
Posts: 145
Registered: ‎01-23-2012
My Carrier: airtel

Re: BrowserField issue

Hi pankajace12,

 

         Thanks for your response. Already i using same code only but it is not working.

 

 

Please use plain text.
Developer
pankajace12
Posts: 192
Registered: ‎04-30-2011
My Carrier: Airtel

Re: BrowserField issue

HI,

its working fine at my end. i have used the same in my project.

But I don't know why its not working at ur end?

Thanks
Please use plain text.
Developer
pankajace12
Posts: 192
Registered: ‎04-30-2011
My Carrier: Airtel

Re: BrowserField issue

Hi

can you share your url? so that i will check at my end.?

Thanks
Please use plain text.
Developer
pankajace12
Posts: 192
Registered: ‎04-30-2011
My Carrier: Airtel

Re: BrowserField issue

hi,

Try it once

BrowserField call = new BrowserField();
call.requestContent("http://www.google.com");

add(call);

Thanks
Please use plain text.