Welcome!

Welcome to the official BlackBerry Support Community Forums.

This is your resource to discuss support topics with your peers, and learn from each other.

inside custom component

Java Development

Reply
Developer
Posts: 203
Registered: ‎07-30-2009
My Device: Bold(9780),Curve(8520)
My Carrier: Vodafone
Accepted Solution

Deployment issue with Soap?

Hi There,

 

I'm working with one app in which I'm using the Ksoap library but it ask to install the soap module first so is there any way so we can create single OTA and Desktop release that first install the Soap than install and then my app.

 

Thanks In advanced.

Kalpesh Tita

Regular Contributor
Posts: 77
Registered: ‎09-19-2008
My Device: Blackberry 8320
My Carrier: Airtel India

Re: Deployment issue with Soap?

Have look at this thread, explained how to install different project COD using single JAD,

 

http://supportforums.blackberry.com/t5/Java-Development/Deploying-multiple-cod-files-with-a-single-j...

 

 

Developer
Posts: 203
Registered: ‎07-30-2009
My Device: Bold(9780),Curve(8520)
My Carrier: Vodafone

Re: Deployment issue with Soap?

Hi dude,

 

I tried this but the same message accrued please help me to solve my issue.

Regular Contributor
Posts: 77
Registered: ‎09-19-2008
My Device: Blackberry 8320
My Carrier: Airtel India

Re: Deployment issue with Soap?

Can you paste here JAD content and COD details? By seeing it we can guess what is the problem.

Developer
Posts: 203
Registered: ‎07-30-2009
My Device: Bold(9780),Curve(8520)
My Carrier: Vodafone

Re: Deployment issue with Soap?

hi,

 

here is the code file please check it and tell me if any thing wrong or edite that file and again upload it here.

Regular Contributor
Posts: 77
Registered: ‎09-19-2008
My Device: Blackberry 8320
My Carrier: Airtel India

Re: Deployment issue with Soap?

Kalpesh,

 

Attachment has only JAD details, COD is required to run updateJad.exe. Do as follows and share me your JAD file,

 

1. Sign your both TestApp and KSoap CODs before you start merging JAD files

2. Copy TestApp.cod, TestApp.jad, Ksoap.jad, Ksoap.cod into JDE bin folder

3. Run "UpdateJad.exe TestApp.jad KSoap.jad"

4. Now TestApp.jad should have information of both TestApp and Ksoap.

5. Check OTA installation once

 

If it works then fine, else share me the updated TestApp.jad file to us.

 

 

Developer
Posts: 203
Registered: ‎07-30-2009
My Device: Bold(9780),Curve(8520)
My Carrier: Vodafone

Re: Deployment issue with Soap?

hi dude, i read the document that suggest ny peter in the thread in lisk you post and now it's working thakns for your help.