Welcome!

Welcome to the official BlackBerry Support Community Forums.

This is your resource to discuss support topics with your peers, and learn from each other.

inside custom component

Java Development

Reply
Contributor
Gunj
Posts: 26
Registered: ‎01-18-2011
My Device: Not Specified

Re: Facebook SDK problems

hello every one,

i m using tos.php,loging screen and permission screen are coming.but after clicking allow, i am getting this error

"ThrownValue in ExecuteMethod ReferenceError: "Event" is not defined.
Running  at line    3: return Event.__inlineSubmit(this,event)} }."

can some one help me.

Please use plain text.
Regular Contributor
gollapallysrinivas
Posts: 94
Registered: ‎08-07-2010
My Device: 9550

Re: Facebook SDK problems

Hai,

 I have changed the url in login screen constructor from tos.php to login.php

Then by using that i have posted on to facebook. And it worked for 3 day's.

But now i am unable to post data.

 

Can any one tel me this.....!

Please use plain text.
Contributor
ravisoni18
Posts: 19
Registered: ‎03-03-2010
My Device: 9000
My Carrier: generic

Re: Facebook SDK problems

I have somewhat different problem.

 

-> When user is new to connect his facebook account with any facebook application then following steps are coming

1) Login page

2) Permission Page

3) SUCCESS page and app ends here.

 

-> Again if I connect same facebook app with same credentials  then:-

1) Login page

2) permission page

3) permission page for second time.

4) app works fine.(messages are posted on wall)

 

I did  following chnages in my facebook applicaiton :-

tos.php -> login.php and things are working correctly.

Now what I should do in order to avoid first time login frustration for any user. If user is accessing first time this app then he has to login and apply permission for twice.

Please help me to correct this issue.

 

my yahoo mail and chat id : ravisoni_edu@yahoo.com


 

 

Please use plain text.
Contributor
joseantv
Posts: 15
Registered: ‎12-28-2010
My Device: Not Specified

Re: Facebook SDK problems

i have the same problem....

Please use plain text.
Contributor
Gunj
Posts: 26
Registered: ‎01-18-2011
My Device: Not Specified

Re: Facebook SDK problems

Hi,

   have u got access token?.In facebook permission screen when we click on allow button,it call a Event.inlinesubmitEvent()that a cause error, I think it is a  web method.In blackberry  how we call web method,can some one help me?

Please use plain text.
Contributor
Gunj
Posts: 26
Registered: ‎01-18-2011
My Device: Not Specified

Re: Facebook SDK problems

these error which I get after submission of permission screen

 

ThrownValue in ExecuteMethod ReferenceError: "Event" is not defined.
Running  at line    3: return Event.__inlineSubmit(this,event)} }.

Please use plain text.
Contributor
ravisoni18
Posts: 19
Registered: ‎03-03-2010
My Device: 9000
My Carrier: generic

Re: Facebook SDK problems

Actually I am not getting any errors like this as you have mentioned above.  I am working with OS version 4.5. I'm not getting errors or exception just getting an "SUcCESS"  screen.

Please use plain text.
Developer
sonicboomboy
Posts: 466
Registered: ‎03-04-2009
My Device: 8520
My Carrier: some

Re: Facebook SDK problems

anyone knows how to use oAuth 2.0 protocol to get access token? According to the Facebook SDK it should support oAuth 2.0 but i don't see this. We must specify app id,app secret. In Android SDK we don't need app secret. How can we handle this in bb Facebook SDK?

Got resolved! Press kudo icon!
Please use plain text.
Regular Visitor
FlammableD
Posts: 1
Registered: ‎01-31-2011
My Device: Not Specified

Re: Facebook SDK problems

Can anyone help with getting this sorted? I can't use jimmd's method as it requires a URLDecoder import, and as I'm still developing, pwerry's solution that doesn't work with the simulator isn't really much help. Can anyone advise me as the best way to go forward?

 

Thanks

Please use plain text.
Contributor
smallpresence
Posts: 20
Registered: ‎01-25-2011
My Device: Not Specified

Re: Facebook SDK problems

I don't even use the loginScreen class.

 

I just used the permissionScreen and it redirects to login first and then gets me the accessToken in the redirect URL.

 

If anyone has any specific questions, PM me.

Please use plain text.