Welcome!

Welcome to the official BlackBerry Support Community Forums.

This is your resource to discuss support topics with your peers, and learn from each other.

inside custom component

Java Development

Reply
Developer
IK828
Posts: 132
Registered: ‎11-20-2009
My Device: Not Specified
Accepted Solution

HMAC-SHA1

Hello,

 

I have a quick question.

 

My app needs to communicate with a web service which uses HMAC-SHA1. Is there any API which would compute HMAC-SHA1 signatures for me? 

 

Thanks

Please use plain text.
Developer
rcmaniac25
Posts: 1,804
Registered: ‎04-28-2009
My Device: Z10 (STL100-4)-10.2.1.2174, Z10 (STL100-3)-10.3.0.700 Dev OS, Z30 (STA100-5)-10.3.0.700 Dev OS, PlayBook (16GB)-2.1.0.1917
My Carrier: Verizon

Re: HMAC-SHA1

Go to the API documentation and click "net.rim.device.api.crypto", go down till you get to tutorials and choose #10. Digests and MACs. They demonstrate HMAC-SHA1 encoding.

---Spends time in #blackberrydev on freenode (IRC)----
Three simple rules:
1. Please use the search bar before making new posts.
2. "Like" posts that you find helpful.
3. If a solution has been found for your post, mark it as solved.
--I code too much. Well, too bad.
Please use plain text.
Developer
IK828
Posts: 132
Registered: ‎11-20-2009
My Device: Not Specified

Re: HMAC-SHA1

thank you very much

Please use plain text.
New Developer
New Developer
rzr
Posts: 151
Registered: ‎01-05-2010
My Device: dev alpha c (bb10)
My Carrier: www.rzr.online.fr
Please use plain text.
Developer
rcmaniac25
Posts: 1,804
Registered: ‎04-28-2009
My Device: Z10 (STL100-4)-10.2.1.2174, Z10 (STL100-3)-10.3.0.700 Dev OS, Z30 (STA100-5)-10.3.0.700 Dev OS, PlayBook (16GB)-2.1.0.1917
My Carrier: Verizon

Re: HMAC-SHA1

I don't really understand your question. Can you explain it in more detail? Maybe it will be better to start a new post.

---Spends time in #blackberrydev on freenode (IRC)----
Three simple rules:
1. Please use the search bar before making new posts.
2. "Like" posts that you find helpful.
3. If a solution has been found for your post, mark it as solved.
--I code too much. Well, too bad.
Please use plain text.