Welcome!

Welcome to the official BlackBerry Support Community Forums.

This is your resource to discuss support topics with your peers, and learn from each other.

inside custom component

Java Development

Reply
Highlighted
Contributor
Posts: 22
Registered: ‎03-14-2011
My Device: torch 9800
My Carrier: Developer

Re: BrowserField can't display HTML pages

Hi,

I'alredy tested that URL in the native browser of the simulator, and it do show all the content of the page safely.

 

medium.jpg

Developer
Posts: 104
Registered: ‎07-08-2010
My Device: blackberry bold
My Carrier: developer

Re: BrowserField can't display HTML pages

hi friends,

how  i can inckude images in the  html that is stored in the local file,

becuse when i displyed th html field in the browser field images are not display.

insted of black symbol is there .

so what can i do for this problem?

Regards
Vishal Patel
Super Contributor
Posts: 278
Registered: ‎11-04-2010
My Device: 4.5 and above
My Carrier: none

Re: BrowserField can't display HTML pages

Hey vishal,
You should open the new thread.. this thread is for displaying pages through url.

see my image was saved in same folder as html file, so i gave like this and got the image on screen
<img src="icon.png" alt="icon"/>
if it is in other folder give folder name also.
like this
src="images/fbList/appworld.png"

Thanks & Regards
pp
Developer
Posts: 104
Registered: ‎08-03-2010
My Device: Blackberry Z10
My Carrier: Idea

Re: BrowserField can't display HTML pages

Hi,
I think, your page has JavaScript or css content..
might be this is the problem for your page.
you can try setproperty for JavaScript and css..

Regards,
Rajesh Parmar

Please mark posts as solved if you found a solution.
Feel free to press the kudos button to thank the user that helped you
New Contributor
Posts: 5
Registered: ‎01-13-2014
My Device: JRE
My Carrier: Blackberry

Re: BrowserField can't display HTML pages

Me too getting the same issue please do check this link
http://supportforums.blackberry.com/t5/Built-For-BlackBerry/Displaying-blank-page-when-I-deploy-my-b...
Thank you in advance