Welcome!

Welcome to the official BlackBerry Support Community Forums.

This is your resource to discuss support topics with your peers, and learn from each other.

inside custom component

Java Development

Reply
Developer
Posts: 1,474
Registered: ‎04-14-2009
My Device: Not Specified

Re: How to include dynamic information in the .cod?

In this case, try appending your license key as a "signature" to the module. See my earlier post for details.

Please use plain text.
New Developer
pmagnus2
Posts: 35
Registered: ‎07-11-2009
My Device: Not Specified

Re: How to include dynamic information in the .cod?

Will try that. This is new territory for me though. How does this signature coexist with the already existing signature for the signed cod?

 

Please use plain text.
Developer
Posts: 1,474
Registered: ‎04-14-2009
My Device: Not Specified

Re: How to include dynamic information in the .cod?

[ Edited ]

All signatures are appended to the end of the module. You can freely append one more -- this won't overwrite or remove the previously appended signatures (those obtained via the Signature Tool). Also, since your signature will use a non-standard signer ID, the OS will not be automatically verifying it against the contents of the module.

Please use plain text.
New Developer
pmagnus2
Posts: 35
Registered: ‎07-11-2009
My Device: Not Specified

Re: How to include dynamic information in the .cod?

Cool! That seems to be the solution then. Thanks a lot!

 

Ps. I mark your first post as the accepted solution.

Please use plain text.
Developer
Posts: 1,474
Registered: ‎04-14-2009
My Device: Not Specified

Re: How to include dynamic information in the .cod?

I suggest you first confirm that it works for you.

Please use plain text.
New Developer
dawmat
Posts: 2
Registered: ‎12-18-2009
My Device: Not Specified

Re: How to include dynamic information in the .cod?

The solution worked for me. But only 128 Byte signatures worked. If more data is needed you have to divide it into more signatures.

Please use plain text.
Developer
Posts: 1,474
Registered: ‎04-14-2009
My Device: Not Specified

Re: How to include dynamic information in the .cod?

Interesting! Have you tried modifying the value of the "signature length" byte?

Please use plain text.
New Developer
dawmat
Posts: 2
Registered: ‎12-18-2009
My Device: Not Specified

Re: How to include dynamic information in the .cod?

Yes I did, signature was ok in the signature tool. But on the device the returned certificate was equal null.

Please use plain text.