Welcome!

Welcome to the official BlackBerry Support Community Forums.

This is your resource to discuss support topics with your peers, and learn from each other.

inside custom component

Java Development

Reply
New Member
SeeDetail
Posts: 2
Registered: ‎05-09-2013
My Device: None

Re: MS VC2008 Runtime not found...

[ Edited ]

I'm also having this issue. I installed the JDK and have Eclipse 64 bit. I'm not willing to remove Eclipse and everything I've installed on to it.

 

I'm not a developer but a tester so I don't understand the fix above. We're just interesting in running our websites on Blackberry to detect defects. Is there a way to change the windows environment variables to resolve this?

Developer
peter_strange
Posts: 19,610
Registered: ‎07-14-2008
My Device: Not Specified

Re: MS VC2008 Runtime not found...

Welcome to the forum.

 

If you are a tester, then presumably you only need the Simulators, which you can get from here:

http://us.blackberry.com/sites/developers/resources/simulators.html

 

So you should not need to have Eclipse.  The Simulators will run independently of Eclipse. 

 

 

New Member
SeeDetail
Posts: 2
Registered: ‎05-09-2013
My Device: None

Re: MS VC2008 Runtime not found...

Thanks Peter, this should be exactly what I need.